When the Fish Didn’t Bite

17 juni 2016 | redactie

Of je nu van Amerikaanse country music houdt of niet, deze gisteren uitgebrachte song van country singer/songwriter Travis Rice zal iedere sportvisser aanspreken.

 

Geïnspireerd door komende Vaderdag haalt Travis in zijn song When the Fish Didn’t Bite herinneringen op aan alle uren die hij samen met zijn vader vissend doorbracht en de levenslessen die hij daarbij meekreeg.

 

Outdoor romantiek

Veel meer dan dat in onze Lage Landen het geval is, koesteren veel Amerikanen de romantiek van het Outdoor leven. Terwijl bij ons Sportvisserij Nederland hengellessen moet laten verzorgen in het basisonderwijs omdat de kids anders domweg niet met vissen in aanraking komen, geldt met name op het platteland van de USA dat je géén goede vader bent, als je niet met je kinderen gaat vissen. Dé ideale gelegenheid voor de ‘vader-zoon-gesprekken’ die in tal van films vaak ietwat over de top worden gepresenteerd.

 

When the Fish Didn’t Bite

De in de VS zeer populaire country singer/songwriter Travis Rice.

 

Een verzoekje aan zijn fans om foto’s uit het familie-album te plukken om de videoclip van zijn nieuwe song mee te illustreren, leverde dan ook een stortvloed aan foto’s op.

 

De song When the Fish Didn’t Bite is te koop via iTunes en alle andere grotere music streamers en de clip van de song zie en hoor je hieronder.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.