Gezocht: grafisch ontwerper bij Spro

14 oktober 2016 | Redactie

Hengelsportgroothandel SPRO N.V. in Vianen is per direct op zoek naar een creatieve en enthousiaste Grafisch Ontwerper. De functie-inhoud omvat onder meer uit het maken van verpakkingen, advertenties, brochures, catalogi, artwork voor producten en POS-materiaal.

Hengelsport

De eisen die in de vacature vereist worden zijn; goed overweg kunnen met Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator; ervaring hebben met fotografie en beeldbewerking; goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en affiniteit hebben met hengelsport.

 

Creatief

Ervaring met filmen en montage is een pré. De kandidaat dient minimaal MBO en (enige) werkervaring op grafisch gebied te hebben, en creatief, communicatief, zelfstandig en flexibel te zijn. De vacature betreft een afwisselende, 39-urige fulltime functie met goede salariëring op basis van leeftijd en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Spro

Solliciteren? Stuur je CV en een korte motivatie naar gert-jan@spro.nl t.a.v. Gert-Jan Vermeij o.v.v. Sollicitatie Grafisch ontwerper. Insturen kan tot 21 november 2016. Meer informatie is te vinden op de website. Heb je vragen omtrent deze functie, neem dan gerust contact op met Gert-Jan Vermeij via gert-jan@spro.nl of bel: +31 (0)347 320 888.

 

Klik hier voor meer info.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.