Afleveringen A Passion for Angling online

31 december 2016 | Redactie

Per toeval ontdekten wij op onze redactie dat alle afleveringen van ‘A Passion for Angling’ voortaan volledig online staan! Eerder waren er uitsluitend sneakpreviews van de diverse afleveringen van deze in ’93 uitgezonden populaire Engelse hengelsportserie te vinden.

 

A Passion for Angling 

The Fishing Video Channel heeft het blijkbaar voor elkaar gekregen de complete, destijds in opdracht van de BBC gemaakte serie online te zetten. En gelukkig maar, want ‘A Passion for Angling’ - waarin de authentieke Engelse hengelsportjournalisten/auteurs Chris Yates en Bob James de hoofdrol spelen - geldt voor een hele generatie sportvissers als de beste serie ooit.

 

Door ’s morgens net wat eerder uit de veren te komen dan zijn maat Chris, weet Bob in de vroege ochtend al een vis van formaat te vangen. ‘The rascal’… (foto: Chris Yates) 

 

Ademloos

Ook onze redactie is Hugh Miles in ieder geval eeuwig dankbaar dat hij tekende voor de regie van deze uiterst sfeervolle opnames. Je kunt er ademloos van genieten en na het zien ervan wil je eigenlijk nog maar één ding: vissen!

 

 

De beelden op de nog steeds verkrijgbare DVD zijn van betere kwaliteit dan de YouTube beelden.

De DVD is nog altijd verkrijgbaar... Klik hier.

 

Midwinter Madness

De aflevering ‘Midwinter Madness’ past eigenlijk uitstekend in de periode waarin we nu verkeren. Buiten de vangst van enkele ijskoude vlagzalmen en ruisvoorns uit de rivier, komen er ook enkele mooie winterse snoekvangsten voorbij. Leuk om te zien hoe Yates en James elkaar op sportieve wijze - gepaard met typische Engelse humor - proberen de loef af te steken. 

 

Kijk hieronder de volledige aflevering van ‘Midwinter Madness’.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.