Veel vis(sen) op tv

06 januari 2017 | Redactie

Vanaf maandag 9 januari om 22.10 uur op NPO 3 is Klaas van der Eerden wekelijks te zien met een eigen visprogramma bij AVROTROS: Big Fish Klaas. De eerste aflevering speelt zich af in Zweden waar hij met BNN-presentator Jan Versteegh achter de snoek aangaat. Maar er zijn nog meer vissen te zien op tv deze dagen…

 

Klaas van der Eerden gaat in de eerste aflevering van Big Fish Klaas vissen in Zweden...

 

Zweden

In de afleveringen die volgen reist Klaas met Douwe Bob naar IJsland; het land dat Douwe ‘douze points’ gaf tijdens het Eurovisie Songfestival. De andere landen die Klaas bezoekt zijn Kaapverdië met Mr Polska, Costa Rica met Quintis Ristie en Canada met Roué Verveer. Met Jeroen van der Boom gaat Klaas tenslotte achter de heilbot aan in Noorwegen.

 

 

Hij maakte al furore als topvisser in Expeditie Robinson, maar nu gaat Klaas van der Eerden zijn eigen visprogramma presenteren!

 

Veel vis(sen)

 

Het is verheugend te zien dat er komende week veel vis(sen) op tv is. Het begint vanavond (vrijdag 6 januari) al met het programma Wildernis onder Water op NPO 2 om 19.20 uur; dan zondag 8 januari Studio Vis TV om 9 uur; vervolgens Big Fish Klaas op maandag 9 januari (22.10 uur). 

 

Wildernis onder Water

 ‘Wildernis onder water’ is een productie van Kunst & Wunderkammer voor de EO Televisie, in samenwerking met onder meer Hoogheemraadschappen van Delfland en Schieland, gemeente Rotterdam, gemeente Midden-Delfland, Natuurmonumenten en ARK Natuurontwikkeling.

 

 

Vismigratie

Er komt veel vis voor in de afleveringen van Wildernis onder Water. Zo volgen de camera’s in de aflevering ‘Een spectaculaire reis’ twee sportvissers die betrokken zijn bij monitoringsprojecten om vismigratie te bevorderen. Er zijn in totaal zes afleveringen: 1 . Overleven onder het ijs (uitzending: 06-01-2017); 2. Een spectaculaire reis (uitzending: 13-01-2017); 3. De monding van de grote rivieren (uitzending: 20-01-2017); 4. De terugkeer van de beek (uitzending: 27-01-2017); 5. Onder water in de veenplassen (uitzending: 03-02-2017) en 6. Natuur met mensenhanden gemaakt (uitzending: 10-02-2017).

 

Klik hier voor een trailer over Wildernis onder Water over Rotterdam.

 

 

 

Klik hier voor een trailer van Big Fish Klaas aflevering 1 in Zweden.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.