Terugblik PredatorTour Zweden 2017

20 april 2017 | Redactie

De Zweedse variant van de PredatorTour werd dit jaar gehouden in Dalsland in Zweden. Een prachtige provincie voor roofvisliefhebbers en dus een puike vakantiebestemming. De gesloten tijd in Nederland werd mooi benut met een Zweedse uitgave van de PredatorTour. Sean Wit maakte er een fraaie film van en een mooie opwarmer voor de Nederlandse editie van Predatortour!

 

Klaar voor de start...

 

PredatorTour Zweden

De PredatorTour in Dalsland vond plaats op het grote Vänern meer, een zeer goed water voor grote snoek en een mooi ‘terrein’ voor een eerlijke strijd voor de roofviscompetitie over drie dagen. Bonuspunten waren er voor baars, maar de main target was natuurlijk de snoek.  Sean Wit en Jesper Smorgenberg doen mee aan de wedstrijd en hoewel ze het viswater kennen, is zo’n groot oppervlak altijd weer een avontuur en ook word je soms met de neus op de feiten gedrukt. Hoe ze het eraf brengen laten ze zien in de YouTube film onderaan deze pagina.

 

 

Prachtige Zweedse snoeken...

 

Ook in 2018

In 2018 – tussen 24 en 29 april – vind er opnieuw een PredatorTour plaats in Zweden op het Vänern meer. De inschrijving is geopend en de eerste deelnemers staan al vast! 

 

 

Klik hieronder om het filmpje van de 2017 PredatorTour Zweden te bekijken, met aanvullende beelden van de organisatie en cameraman Sytse van der Harst. Voor meer info, volg Sean Wit op Instagram: @seanwitn 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.