Milieubewust opladen bij EBBM

16 juni 2017 | Redactie

De webshop van EBBM (Elektrische Buitenboord Motoren) is een etalage voor milieuvriendelijk varen. Je vindt er als sportvisser niet alleen de beste elektromotoren van de merken MinnKota, Torqueedo, MotorGuide of  Haswing , maar ook lithium-ion accu’s en zonnepanelen.

 

In twee uur tijd je iPad opladen...

 

EBBM

Een mooi zonnepaneel is natuurlijk een prachtding. Het levert je gratis zonne-energie om al je elektrische apparatuur op te laden. Een goede zonnepaneel laadt ook op wanneer het bewolkt is en doet daar dan niet te lang over. Eentje die niet snel zal teleurstellen is de Solbian Energy Flyer.

 

 

Een dagje met de boot weg? Oplader mee...

 

Sunpower cellen

Met 13 Watt, ofwel 2.5 Ampere laadstroom is de Solbian Energy Flyer de krachtigste USB lader die er is. Dit is te danken aan de meest betrouwbare en efficiënte Sunpower zonnecellen (vier in totaal) met een rendement van meer dan 23%. Daarnaast is deze solar lader voorzien van een MPPT regelaar die er voor zorgt dat zoveel mogelijk zonne-energie wordt omgezet in stroom en een correcte en veilige lading van de accu’s garandeert. 

 

iPhone

Dankzij deze krachtige lader kun je vrijwel alle apparatuur met een USB-ingang opladen, zoals camera’s, smartphone of tablets. Twee voorbeelden: een iPhone 5 wordt binnen een uur voor 80% opgeladen en een iPad in minder dan 2 uur.  Afmetingen: 276 x 276 mm x 4 mm. Gewicht 200 gram.
 

Klik hier om de EBBM webshop te bekijken.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.