Dé Roofvis 120 in verzending: nú met gratis DVD

17 juni 2017 | Redactie

Aflevering 120 van Dé Roofvis kent een grote diversiteit aan artikelen waarin opnieuw alle facetten van de roofvisserij aan bod komen. Leerzame leesstof en spannende avonturen, met o.a. Sean Wit die tekst en uitleg geeft over een effectieve visserij op zomerse snoeken, maar ook Mick Rijnhout draagt zijn steentje bij met een zinderend meervalavontuur dat hij beleefde met zijn vismaat Chris Chew.

 

Veel aandacht voor de bellyboatvisserij, zoals een special door De Vistechnische Dienst én Thomas Sintobin die werkelijk een revolutionaire uitvinding toelicht: een bellyboat met elektrische aandrijving – heus het is waar!


Bram Bokkers houdt van buitenlandse sportvisavonturen en dit keer vormt de bijzonder blackbass een echte uitdaging voor hem. Een haalbaar en betaalbaar tripje naar Andalusië met zijn maat Bert! Jouke Jansma is terug van weggeweest, deze door de wol geverfde crack vertelt je waarom hij zo graag shads van formaat aan de speld hangt.

 

de-roofvis-120-in-verzending-nu-met-gratis-dvd-02

 

‘Blinkeren’, wie doet dat nog? Een oer-Hollandse aanpak en eigenlijk de basis voor alle kunstaasvisserij in ons land. Toch is het vissen met spinners laatste jaren steeds meer in de vergetelheid geraakt, en dat is onterecht zo vindt Rob Punselie. Hij heeft het blinkeren herontdekt en daarover een heerlijk stuk geschreven, doe er je voordeel mee!

 

de-roofvis-120-in-verzending-nu-met-gratis-dvd-03

 

Derk van der Molen maakt (eindelijk) zijn debuut in Dé Roofvis. Dat werd tijd ook, want wie kan er beter vertellen over het effect van kleuren dan de kunstaasdokter zelf? Wat is de zin en onzin over de kleuren van ons kunstaas, lees het nú!

 

de-roofvis-120-in-verzending-nu-met-gratis-dvd-04

 

Jeroen Schoondergang stelt de ware vliegvisser beslist tevreden met ‘Het verhaal van de garnaal’ en Vincent Tobé doet zomaar tien top baarzentips van de hand. Last but not least komt roofviscrack Luc Coppens met een zeer interessant artikel dat handelt over het vaak onderschatte effect van het laatste einde; dat deel tussen kunstaas en hengel. Én daarbij treffen de trouwe abonnees van Dé Roofvis geheel gratis een bijgesloten DVD aan waarin diezelfde Luc Coppens de hoofdrol vervult tijdens een zeer geslaagde dag roofvissen op het Hollands Diep. Samen met Franklin Broeckx zet hij allerlei tactieken in om zowel snoek, baars, als snoekbaars te vangen. Opnieuw een zéér gave productie van Willem Kwinten die je eigenlijk niet mag missen!

 

de-roofvis-120-in-verzending-nu-met-gratis-dvd-05

 

Onze jongste aflevering  Dé Roofvis is nu in verzending naar de abonnees. Medio volgende week zal dit magazine ook los verkrijgbaar zijn.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.