Glaudemans Tilburg wordt Hertog Hengelsport

20 juni 2017 | Redactie

Hertog Hengelsport heeft naast haar filialen in Veenendaal, Rhenen en Nijmegen de 4e vestiging onder haar vleugels genomen. In Tilburg werd onlangs Glaudemans Hengelsport overgenomen en zal te zijner tijd onder de naam ‘Hertog Hengelsport’ verdergaan. Voor de trouwe bezoekers van Glaudemans zal dit alleen maar winst opleveren, want het assortiment breidt uit en eigenaar Laurens van Hezik blijft als aanspreekpunt aanwezig in de gezellige winkel aan het Wilhelminapark.

 

Yvar Hertog en Laurens van Hezik zetten de schouders eronder...

 

Hertog

Glaudemans Hengelsport is een oude bekende naam in de hengelsport en in Tilburg. Na de Eerste Wereldoorlog was er al een Glaudemans-zaak die naast klompen en andere materialen ook bamboehengels verkocht. In latere tijden had Glaudemans zelfs een heuse (bamboe)hengelfabriek waar 63 man aan het werk waren. Laurens van Hezik kwam in 1985 te werken in de huidige vestiging en nam deze zaak in 2005 over. De druk bezochte winkel is al van oudsher een aanloop- en trefpunt voor veel Tilburgse (wit)vissers.

 

 

Veel nieuwe producten...

 

Glaudemans

Hertog Hengelsport ziet veel kansen met de overname van Glaudemans Hengelsport. De vestiging zit strategisch aan het Wilhelminapark en wie de 250 m²zaak binnenkomt, ziet al wat sporen van de overname in het assortiment, waar momenteel flink wat interessante kortingen worden gegeven op de materialen die vervangen gaan worden. In de rekken zien we ook al de nieuwe Rozemeijer kunstaasjes en de betaalbare vangende lures van Taipan en het voer van DukeBaits in de vorm van grondvoer, methodvoer, karpervoer, pellets en boilies. Maar ook ontdekken we een prachtige nieuwe wand met fraaie Guru-artikelen, terwijl het aanbod aan werpmolens is uitgebreid met veel mooie Okuma molens, zowel voor de witvisser als de karpervisser en roofvisser.

 

 

Taipan kunstaas...

 

Rizov dobbers

De karpervissers mogen uitkijken naar een verdere uitbreiding van het karperassortiment. Niet alleen met de genoemde DukeBaits voertjes, boilies en pellets, maar ook met nieuwe Korda en PB-Products artikelen. Veel witvissers blijven hangen bij de ‘molen’ met dobbers, waar onder meer de fraaie Rizov-series die de wedstrijdvissers zeker zullen aanspreken.

 

 

Rizov dobbers...

 

Laurens

In de winkel treffen we de nieuwe eigenaar Yvar Hertog van Hertog Hengelsport die in zijn nopjes is met de aankoop van Glaudemans en het duidelijk als een versterking ziet van de Hertog hengelsportketen. Klanten zullen door de gezamenlijke inkoop ook zeker de voordelen van het assortiment gaan merken. De service blijft als vanouds.

 

Het gezicht van de winkel, Laurens van Hezik, blijft zoals gezegd nadrukkelijk aanwezig, en zal voortaan in dienst van Hertog Hengelsport alle bezoekers graag blijven helpen met alle hengelsport-vragen in deze allround hengelsportzaak. Neem dus eens een kijkje in deze winkel in Tilburg. Het adres is Wilhelminapark 24 (telefoon 013-5366826).

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Een wand vol PB-Products karpermaterialen...

 

 

Veel Sticky Baits en Pro Line...

 

 

Een allroundzaak met veel (klein)materialen...

 

 

De beste Rozemeijer kunstaasjes...

 

 

Witvisvoer en haakaas in overvloed...

 

 

Prijsbewust vangen met DukeBaits karpervoer en -aas...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.