Derde generatie X-act reels

05 juli 2017 | Redactie

Iron Claw is misschien wel een van de meest onderschatte merken op de roofvismarkt. Al jaren verzorgt het Duitse familiebedrijf Sänger via Iron Claw, maar ook met Doiyo en PFS, een zeer goed roofvisgamma voor zowel recreanten als specialisten. Een machientje dat voor beide genoemde doelgroepen een echt hebbeding vormt, is de nieuwe X-act 3.0 reel.

 

Degelijke en fijn instelbare reel voor de roofvis...

 

Iron Claw

De derde generatie van de X-Act werpreel kreeg niet voor niets de toevoeging ‘3.0’. Deze reel van Iron Claw –PFS heeft 5 kogellagers, een aluminium spoel, een snelle gear-ratio van 6.3:1 en is als derde generatie vrij van kinderziektes. Dankzij de prima magneetrem en andere te tunen functies is de reel zeer fijn instelbaar. En dan heb je twee vliegen in één klap, want de sterke X-act is daarmee zowel voor groot aas als voor klein aas een betrouwbare vismaat. Er zijn namelijk niet veel reels die naast onverwoestbaar ook nog eens in staat zijn om zelfs (volgens opgave) kunstaasjes vanaf 3 gram mee te werpen. En dat maakt de X-act 3.0 tot een goede aankoop.

 

 

 

Goed nagedacht over details...

 

X-act 3.0

Verdere specificaties als 5 kogellagers; een 6.3:1 snelle gear-ratio en een eigen gewicht van slechts 215 gram, billijken een opgegeven adviesverkoopprijs van bijna €90,- euro voor de X-act 3.0. Maar ga je vervolgens eens zoeken op internet, dan zie je dat hij voor ongeveer de helft daarvan wordt aangeboden. Helaas is de verkrijgbaarheid in Nederland van deze spullen nog een probleem. Welke slimme winkeliers pakken dit op?

 

Een zeer goede magneetrem...

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

Onderschat merk...

 

Derde generatie...

 

 

 

 

 

Lees meer over:
Iron Claw Sänger Reels X-act

Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.