Fox blaast Replicants nieuw leven in

06 juli 2017 | Redactie

De Replicant van Fox was jaren terug al bekend vanwege het formaat snoeken dat deze op de kant en in de boot wist te krijgen. Omdat de naam staat als een huis, heeft Fox Rage de Replicant in nieuwe uitvoeringen uitgebracht die één ding gemeen hebben: de snoek die ze voorbij ziet komen, kan zich verlekkeren aan een flinke brok ‘voedsel’…

 

 

Een flinke brok 'voedsel'...hier de nieuwe Replicant in Shallow uitvoering...

 

Fox Rage

Een flinke brok inderdaad, want in afmetingen van 18, 23 en 25 cm mag je daar gerust van spreken. Een goede keus van de productontwikkelaars, want deze hapklare brokken trekken in de regel grote snoek aan – zoveel is de laatste jaren toch wel duidelijk geworden. In het Super Naturals uiterlijk lijken ze nog meer dan anders op de bestaande prooisoorten.

 

De Wobble in Roach uitvoering...

 

Replicant

Fox Rage levert de nieuwe schoeploze Replicants in vier nieuwe uitvoeringen: de 18 en 23 cm grote Shallow,  Wobble en Jointed uitvoering alsmede een Realistic serie met look-a-likes van voorn en snoek. De snoek is in de Realistic serie zelfs in een flinke 25 cm versie uitgebracht. 

 

 

En de Jointed...

 

Shallow

De Shallow is er in 18 en 23 cm en te herkennen aan de losse getakelde dreggen (harnas) aan de onderzijde. Hij is er in tien diverse kleurpatronen. Door de losse dreggenmontage kun je de bodies onderling eenvoudig uitwisselen. De Wobble bestaat in 7,5; 14, 18 en 23 cm. Met de kophaak en een roterende dreg aan de onderzijde, heeft hij een uitgebalanceerde ‘wobble’ actie. Ook deze is er in tien kleurpatronen. De Jointed is er in 18 en 23 cm en is met zijn gesegmenteerde body en Super Naturals kleurpatronen een levendige verschijning onder water.

 

Een Realistic Pike van 25 cm...

 

Realistic

Ga je voor de Realistic Pike, dan kun je kiezen uit een 20 en 25 cm uitvoering. De Roach moet het doen met 14 en 18 cm. De voorn en de snoek hebben een realistische lichaamsvorm en realistisch kleurpatroon. Deze twee uitvoeringen hebben op hun beurt ieder drie ietwat afwijkende kleurschakeringen om uit te kiezen.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

De drie uitvoeringen van de Replicant Realistic Roach...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.