Fish Inn zet Lowrance Hook op scherp

10 juli 2017 | Redactie

De prijzen van de Lowrance Hook fishfinders zijn de laatste tijd flink verlaagd. Ondanks dat de Hook gezien wordt als de ‘budget’ dieptemeter van het merk Lowrance, zitten deze toestellen bomvol functionaliteiten en kwaliteit. En dat is interessant voor elke sportvisser. Fish Inn blijft niet achter met de prijsdaling en zet de boel flink op scherp.

 

​De Lowrance Hook 3x kreeg een 'bodemprijs'...

 

Kleurenscherm

De Lowrance Hook 3x is de dieptemeter/visvinder met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ondanks dat deze Lowrance visvinder scherp geprijsd is, is hij voorzien van een kleurenscherm en tal van andere functionaliteiten die je van een merk als Lowrance mag verwachten.

 

 

De Lowrance Hook 4 is er nu ook voor een superscherpe prijs...

 

Luxieuzer toestel

De Lowrance Hook 4 is verkrijgbaar is drie varianten. Het goedkoopste model is voorzien van een kleurenscherm en een 83/200 KHZ dieptemeter functie. Hecht je waarde aan een iets luxieuzer toestel, dan is dit zelfde toestel ook verkrijgbaar met een downscan transducer tegen de gereduceerde prijs van € 199,95. Wil je het meest luxieuze toestel dat tevens van GPS voorzien is? Dan schaf je dat toestel nu aan voor maar € 264,95.

 

Bekijk hier de prijs van de Lowrance Hook 5 ...
 

Hook 5

Het grootste toestel uit de Hook range dat Fish Inn verkoopt, is het Hook 5 model. Dit toestel is verkrijgbaar in een downscan variant zonder GPS voor € 349,95. Het meest luxieuze combo model dat voorzien is van GPS koop je nu voor €479,95. De kwaliteiten die het Lowrance Hook 5 toestel bezit zul je niet snel vinden voor deze topprijs.

 

 

 

Op zoek naar een grote scherm? Kijk eens naar de Lowrance Elite Ti...
 

Elite Ti

Natuurlijk, ook als je op zoek bent naar een groter toestel dan ben je bij Fish Inn nog steeds aan het juiste adres. De Lowrance Elite Ti serie bijvoorbeeld, is verkrijgbaar in een 5,  7 en 9 inch scherm en voldoet aan al jouw wensen.

 

Wil je persoonlijk geadviseerd worden? Neem dan contact op met 077-3541449. Klik hier voor meer informatie.
 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.