Shimano Twinpower XD; de winnaar

14 juli 2017 | Redactie

De nieuwe TwinPower XD was op de laatste EFTTEX de winnaar bij de Best New Product Awards in de afdeling werpmolens (fixed reels). De ‘TP XD’ is gebouwd voor ruige omstandigheden; een ideale partner aan zee, op zee, in stof en zand, modder en slijm van vis. Het X Protect en CoreProtect II op de molen beschermt zelfs de lijnroller en de roller clutch tegen indringing van water.

 

 

TwinPower XD

De TwinPower XD komt uit in de vier modellen C3000HG, C3000XG, 4000XG en C5000XG . De XD heeft 9 kogellagers (+1 naaldlager) en de sterke kenmerken van Hagane Gear: een Hagane body voor ultieme sterkte en protectie tegen druk en ruwe omgang.

 

 

Shimano

Met het zoutwater spinwerk voor ogen, is de TwinPower XD een ultieme partner bij het zeebaarsvissen of het vissen op sterke exoten als GT’s, barracuda’s of voor het popperwerk – zeker gezien de snelle gear-ratio van 6.0:1; 6.4:1; en tweemaal 6.2:1 bij  respectievelijk de C3000HG, C3000XG, 4000XG en C5000XG. De hoeveelheid lijn die dan wordt binnengehaald in één slingeromwenteling is 88, 93, 99 en 103 cm.

 

De XG heeft een ronde slingerknop; Aero Wrap voor een perfecte lijnopwikkeling, X-ship voor een sterke overbrenging, een lichtgewicht MagnumLight rotor; een lichtgewicht koud gesmede aluminium en extra ‘heavy duty’ slipschijven.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.