Geen geheimen over zeeforel

18 juli 2017 | Redactie

De Deense filmer Niels Vestergaard was een van de pioniers waar het om onderwaterbeelden gaat over sportvissen. Zijn beelden van een zeeforelstek die nauwelijks aanbeten opleverde, maar onder water veel aanwezige zeeforellen lieten zien, waren destijds met ‘Sea Trout Secrets’ een eyeopener voor de zeeforelvissers. En daar bleef het niet bij.

 

Narrow escape voor de Stripper lepel...

 

Sea Trout Secrets

Inmiddels zijn van zijn hand al heel wat prachtige dvd’s verschenen over uiteenlopende onderwerpen, maar dat zijn hart bij de zeeforel ligt, zien we ook in deel 5 van Sea Trout Secrets 5 (spinfishing). In dit deel staat de zeeforel weer prachtig geportretteerd, maar de filmmaker Vestergaard voegt er ook iets aan toe: zijn kennis en de ervaring van zeeforelvisser en hoofdrolspeler Thomas Hansen samen, geven je een inkijk in de geheime onderwaterwereld van de Deense zeeforel en laten tips en technieken zien waarmee je de beroemde Deense zeeforellen kunt bevissen, vanuit de boot en vanaf de oever.  

 

 

Thomas Hansen aan de avondvisserij op zeeforel...

 

Bombarda

We zien Thomas onder meer in actie met de bombarda die hij op zeer effectieve manier weet te gebruiken en prepareren. Zowel met (Stripper!) lepel als bombarda toont hij het succes van speed-spinning aan. De dvd zit vol nuttige tips, actiebeelden en onderwaterbeelden van de zeeforel in zijn natuurlijk habitat.

 

Mocht je de andere delen nog niet kennen, dan kunnen we die van harte aanbevelen.

 

Klik hier voor een overzicht van de films en dvd’s van filmbedrijf Wide Open.

 

Klik hieronder om de trailer te zien van deel 5.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.