Streetfishermen doing it ‘Freestyle’!

05 augustus 2017 | Redactie

Hoe vaak loop je als streetfisher of simpele kantjespeuteraar niet aan tegen het volgende probleem… Je weet waar de vis zwemt, alleen is de enig benaderbare plek om vanaf te vissen die ietwat te hoge kade, dat gesjouw met het net en die lange steel was je al langer beu en daarom heb je deze lekker huisgelaten. Die baarsjes land je nu eenmaal wel met de hand… Je laat je shadje zakken, net achter dat dukdalfje en al meteen is het raak! Damn, laat dat nu net de enige forsere snoekbaars van de avond wezen… Daar sta je dan met je ultra light setje!

 

Dit is het moment dat je een beroep zou kunnen doen op je Freestyle dropnet, dit netje uit deze specialrange van Spro ontvouw je namelijk in no-time en laat je recht onder je voeten zakken om een dergelijke dril alsnog tot een goed einde te brengen.

 

 

Streetfishermen doing it ‘Freestyle’! 2

 

Het opvouwbare dropnet heeft een doorsnede van 60 cm, maar is in ingepakte toestand in de bijgeleverde (waterdichte) tas slechts 35 cm! Die hang je dus zo aan je broekriem of rugzak. Met de tien meter lange kabel in combinatie met de gewichtsbevestiging land jij voortaan overal je vis – ja ook die ene snoekbaars!

 

Streetfishermen doing it ‘Freestyle’! 3


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.