‘FreeStylers’… van Spro!

06 augustus 2017 | Redactie

Voor het seizoen 2017 heeft SPRO een gloednieuw urban fishing-concept geïntroduceerd onder de naam FreeStyle. Het is een compact pakket met ronduit vernieuwende producten. De roofvisser die de stad als zijn jachtterrein ziet, zal dit concept dan ook zeker aanspreken!

FreeStyle is een nieuwe urban-lifestyle.

 

Binnen de range is onder andere een strakke lijn aan specialistenhengels te verkrijgen met dropshot-, jig spin- en spinhengels… Opvallend en bijzonder handig is het FreeStyle Dropnet waarover we gisteren reeds bericht gaven op deze site. Dit bijzondere net is zeer compact én dus perfect voor als je vist vanaf hoge kades. Scheppen is zo een eitje!

 

free-stylers-van-spro-02
Bloedgave superstrakke en snelle specialistische hengels van FreeStyle.

 

free-stylers-van-spro-03
Hoge kades zijn geen probleem meer!

 

En wat te denken van de superlichtgewicht FreeStyle Lite Mat onthaakmat met daarop een handige meetlat tot 80 cm? Verder zitten er in het assortiment o.a. heel gave, handige tassen bij, ‘Action Pliers’ (een multifunctionele tang) en een aantal schepnetten mét compacte steel. Kortom deze range bevat alle producten die een snelle stadse roofvisser of ultra-light visser zich wensen kan!

 

free-stylers-van-spro-04
Houd FreeStyle goed in gaten, want al 2018 volgt er nog een schitterende uitbreiding aan producten!

 

Voor een overzicht: klik hier!


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.