Snoek-a-likes van Jaxon

07 augustus 2017 | Redactie

Keuze genoeg bij Jaxon waar het kunstaas, roofvishengels en werpmolens betreft, en ook waar het look-a-likes van de snoek betreft. In diverse modellen, uitvoeringen, lengtes en kleurpatronen staat de snoek er gekleurd op bij dit merk. En dat een snoek-imitatie geen verkeerde keuze is bij rovers als snoek, meerval, roofblei en snoekbaars weet iedereen…

 

Een Jaxon Pike Max van 30 cm is een attractie voor grote snoek...

 

Jaxon

Veel kunstaasmerken kennen de kracht van een snoek-imitatie en weten dat deze hoger scoort dan andere prooivis imitaties. Wanneer de actie en de vorm er ook nog eens op lijkt, staat je als snoekenjager al met 1-0 voor aan de waterkant. Voor deze sportvissers heeft Jaxon een mooie serie snoekpluggen in de gelederen.

 

Een tweedelige Jaxon snoek-alike...

 

Atract Multiparts

We tellen bij eerste aanblik al acht diverse snoekjes in de schappen van de showroom in Maurik van verdeler Fish Star / Berlok. Kijk je wat beter, dan zie je de verschillen in kleurpatronen en natuurlijk ook in uitvoering; grofweg tweedelige pluggen, met schoep, of diep- of ondieplopend. In de series Holo Select en Atract Multiparts tref je de meeste aan.

 

 

 

 

Holo Select

Enkele voorbeelden? Hieronder allereerst de Atract Multiparts XMP-1. Een snoekje in 12,5 of 15 cm met twee dreggen en een gesegmenteerd lichaam. Ten tweede een Holo Select Pike Max, afgebeeld aan het begin van dit artikel. Een plug in drie lengtes en vijf pike-kleurschakeringen, waarvan de grootste liefst 30 cm (150 gram) meet. Van de drie dreggen kun je er gerust eentje verwijderen, want de vis die zo’n grote 21, 25 of 30 cm grote plug in zijn geheel binnenzuigt is meestal van een ‘Max-formaat’.

 

 

Jaxon Atract Multiparts XMP-1...

 

De derde, hieronder afgebeelde plug is een tweedelige Holo Select Fat Pike 2-section. Met zijn mooie jointed-actie is deze verkrijgbaar in 10, 13 en 16 cm en met de bijbehorende 10, 21 en 45 gram perfect geschikt voor de meeste medium spinhengels. Wij zagen enkele van deze modellen bij Wesdijk in Barendrecht.

 

 

Holo Select Fat Pike (two section)...

 

Kijk voor meer details en modellen op de website of neem voor informatie contact op met  info@fishstar.nl

 

De Holo Select Fat Pike (one section)...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.