Luremasters 2017 bijna volgeboekt

09 augustus 2017 | Redactie

Met Yamaha, Raymarine, Pega en Crestliner als main-sponsors zal de Luremasters roofviswedstrijd in september weer losbarsten. Drie dagen vissen op het Haringvliet, Hollands Diep en Volkerak op de roofvissen snoek, baars en snoekbaars en als het dan meezit een mooie boot winnen, of een van die prachtige fishfinders. Inschrijven is nu nog mogelijk!

 

Van 14 t/m 17 september dit jaar...

 

Luremasters

Met een deelnemersaantal van 15 boten startte het evenement, om door te groeien naar 60 deelnemers, en dat is een flinke vooruitgang. De Luremasters 2017 wordt gehouden in de genoemde wateren van donderdag 14 t/m zondag 17 september. Met snoek, snoekbaars en baars zijn er punten te scoren tijdens dit toernooi en dat die er in flinke gewichten en afmetingen rondzwemmen, weet iedere roofvisser inmiddels wel.

 

 

Een prachtige hoofdprijs...

 

Raymarine

Raymarine zal de hoofdprijs samen met Yamaha, Crestliner en Pega samenstellen. De winnaars kunnen een fraaie roofvisbootcombi tegemoet zien in de vorm van een Crestliner Discovery 1650 Tiller, een Yamaha F40 bb-motor met een  PEGA V-Liner 750/540 trailer en Axiom 7” (multifunction display) met RealVision 3D fishfinder. Daar wil je wel je best voor doen!

 

Meedoen? Zorg dan dat je je snel hier aanmeldt, want vol is vol.

 

De Axiom 7 van Raymarine...

De F40 van Yamaha hangt achterop de hoofdprijs dit jaar...

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.