Preston zoekt medewerkers

10 augustus 2017 | Redactie

Preston Innovations verhuist per 1 oktober a.s. naar Utrecht. Het hengelsportconcern met de exclusieve merken Preston Innovations, Korum, Avid en Sonubaitsis met spoed op zoek naar nieuwe collega's voor op kantoor en in het magazijn. Ben jij een gedreven sportvisser die carrière wil maken in de hengelsport? Heb jij goede commerciële en administratieve eigenschappen en beheers je naast Nederlands ook de Franse taal in woord en geschrift? Dan is de vacature voor commercieel en administratief medewerker misschien wel jouw nieuwe uitdaging. Maar ook is er plek voor logistiek medewerkers en order picker & packer.

 

Commercieel medewerker

Voor de vacature van Commercieel en Administratief medewerker zoekt Preston een klantvriendelijke, klantgerichte en professionele medewerker die goed is in verbale en schriftelijke communicatie en goed overweg kan met de bekendste programma's van Microsoft Office.

 

De nieuwe medewerker verricht administratieve werkzaamheden waaronder orderverwerking en facturatie, alsmede de administratie betreffende reparaties en retouren. Je werkt nauw samen met o.a. de Franse vertegenwoordigers en klanten - zowel via de telefoon als in de showroom. Je begrijpt de materie en geeft productadvies. Je neemt ook actief deel aan het verkoopproces. Ook het opstellen van rapportage en archiveren behoren tot je werkzaamheden.

 

 

Ambitieus

Preston biedt een marktconform salaris en een leuke, afwisselende en uitdagende fulltime baan binnen een fris en gedreven team van vissers en geëngageerde, keihard werkende professionals die samen de uitdagingen van de ambitieuze groeicijfers aangaan. Ben je bekend met SAP, spreek je naast Frans een andere vreemde taal zoals Engels of Duits, dan is dat een pré.

 

Interesse? Stuur je sollicitatie v.v. pasfoto en CV vóór 19 augustus naar: pascal@primodistribution.nl. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Pascal Vermeulen op tel: 06 30358148.

 

 

Logistiek medewerkers

Preston is verder op zoek naar Logistiek medewerkers / Order picker & packer. Het gaat om verantwoordelijke magazijnmedewerkers die binnen een gedreven team een bijdrage willen leveren aan het optimaal laten verlopen van de goederenstroom. Als order picker & packer ben je verantwoordelijk voor het snel en accuraat verzamelen van de verschillende onderdelen van een order (eventueel met behulp van interne transportmiddelen als pompwagen, pallet jack en/of reachtruck), het controleren van de kwantiteit alsmede de kwaliteit en etikettering van de order, het correct invullen van gegevens in de computer, het klaarzetten van orders voor transport en het assisteren bij het laden van de uitgaande vracht. Vanzelfsprekend horen het opruimen en schoonhouden van de werkplek ook tot je takenpakket.

Ben je in het bezit van een reachtruck-certificaat dan is dat een pré.

 

 

Preston biedt een marktconform salaris en een leuke en afwisselende fulltime baan binnen een fris en gedreven team van keihard werkende collega’s die er samen hun schouders onder zetten om de ambitieuze groeicijfers te halen.

 

Interesse? Stuur je sollicitatie v.v. pasfoto en CV vóór 19 augustus naar: aobrien@primodistribution.nl t.a.v. Alan O'Brien. Het nieuwe adres in Utrecht wordt Preston Innovations BV, Positronweg 12, 3542AZ  Utrecht.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (1)

 

Willy Bekaert

Hopelijk word het na de verhuis en de opening , beter om materiaal te bekomen bij de handelaars , nu is het een ramp, heb reeds begin Juli twee top sets van een P3 11m. besteld bij een verdeler en heb nog steeds niets vernomen