Haal het beste uit je Mercury

02 oktober 2017 | Redactie

Wie in het bezit is van een Mercury buitenboordmotor voor de visboot, doet er net als bij andere merken motoren goed aan een winterbeurt te laten uitvoeren. De dichtstbijzijnde dealer vind je op de zoeklijst via de website van Mercury Marine. Heb je bij deze dealers wel eens gezien hoeveel technologie er eigenlijk in de nieuwe modellen zit?

Op zout of zoet water wil je alles eruit halen...

 

Mercury Marine

Deze technologie heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt en niet in het minst dankzij Mercury. Mercury Marine is toonaangevend in de branche met innovaties op het gebied van scheepvaart, van de Zeus-joysticktechnologie tot VesselView-displays, Joystick Piloting voor buitenboordmotoren, Active Trim en het digitale gps-anker Skyhook. Ook introduceerde Mercury de VesselView Mobile-app voor iOS en Android en een vernieuwde joystick- en skyhookvoorziening.

 

Zeer veel mogelijkheden en opties...

 

Joystick Piloting

Mercury's gepatenteerd Joystick Piloting System biedt macht over het stuur van maar liefst van 360 graden. Het Skyhook Digital Anchoring System houdt uw boot op een vaste positie onafhankelijk van wind of stroming. Active Trim is het enige automatische trimprogramma dat gps-locatie en snelheid gebruikt. SmartCraft DTS (Digital Throttle & Shift) zorgt voor een precieze sturing en een totale controle. Het verbindt ook probleemloos met compatibele displays en biedt stuurbekrachtiging zoals bij een auto.

 

Mercury's meters, tellers en monitors...

 

Fourstroke

Ook wanneer je met je Fourstroke 25-30 pk of je 115 Pro XS Mercury naar de dealer gaat voor een beurt maakt niet uit;  de dealer kan jou laten zien wat er allemaal mogelijk is om de prestaties van je motor te verbeteren; het beste uit je motor te halen of er accessoires aan toe te voegen die jouw visboot nóg beter voor je laat werken terwijl jij de vis vangt…

 

Klik hier voor de dichtstbijzijnde Mercury dealer en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.