‘The Worm’ nu ook in Nederland

04 oktober 2017 | Redactie

De ‘Worm’ van het Duitse merk Jackson is is ons land nog niet zo bekend maar heeft elders in West-Europa al vele kanjers op zijn naam staan. De Jackson Worm verenigt de sterke punten van een softbait en een twister en zwemt verleidelijk kronkelend door het water en heeft een attractieve afzinkactie.

 

De Worm zwemt nu ook in Nederland...

 

Jackson

De worm is natuurlijk net als een visvorm een direct als voedsel herkenbare vorm voor een kunstaasje. Wanneer je alles al geprobeerd hebt, dan is dit misschien wel het ultieme wapen om de vis over de streep te krijgen en een blank te voorkomen. Door de platte rug,  de geribbelde body en de schoepstaart kent hij een continue actie, ook bij langzaam zwemmen, en geeft hij micro-trillingen af naar de omgeving.

 

Een verleidelijke actie, ook bij het afzinken en bij langzaam zwemmen...

 

The Worm

De Worm heeft zich inmiddels bewezen als ‘vanger’ voor veel roofvissoorten als snoek, baars, snoekbaars, forel, kopvoorn en roofblei.  Dit Cebbra aasje is bovendien voorzien van een speciale flavour voor extra attractie. The Worm is er in de lengtes 7,5, 10, 12,5 en 15 cm en verschijnt in acht kleuren.

 

 

De Worm heeft zich in Duitsland al dik bewezen als grote-baarsvanger… Foto: Christopher Görg.

 

Cebbra

Jackson wordt ontwikkeld door Cebbra, een firma die ook een fraaie succesvolle hengel als Jackson The Mate en kunstaasjes als de Jackson the Trout en Jackson Sea the Mackerel uitbrengt.

 

In vier lengtes...

 

 

Lees meer over:
Jackson The Worm Cebbra The Mate

Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.