Raymarine software bijwerken: ook op het water

06 oktober 2017 | Redactie

Fishfinders, plotters en GPS-apparaten zijn net als computers volop in ontwikkeling. Bij je pc, laptop of tablet worden meestal automatisch updates geïnstalleerd zonder dat je het merkt. Maar een moderne sonar of hightech fishfinder – zeker de huidige generaties – werkt alleen optimaal wanneer de laatste software updates erin zitten. Daarom doen gebruikers van de prachtige Raymarine Axiom er goed aan de laatste Lighthouse 3 te installeren.

Een nieuwe manier van vis detecteren met de Axion...

 

Raymarine Axiom

Voor sportvissers met de Raymarine Axiom biedt de nieuwe update van de besturingssoftware Lighthouse 3.2 talloze verbeteringen en een bijzonder intuïtieve, soepele gebruikerservaring. Het verschil is in dit geval duidelijk merkbaar en wijst nog eens op het belang van die updates, ook voor gebruikers van andere merken en uitvoeringen.

 

Bijwerken van je software betekent een betere werking...

 

Ook op zee

De nieuwe update voor de Axiom kan eenvoudig via een draadloos netwerk of pc worden geïnstalleerd. Om de update via een draadloos netwerk te installeren, sluit je de Axiom aan op het WiFi-netwerk van je huis of op bij een mobiele hotspot van je telefoon. Je kunt de Axiom-software zelfs op zee bijwerken. Ook kun je het downloaden via de website van Raymarine.

 

Nieuwsbrief

Een van de beste manieren om maritieme elektronica optimaal te benutten is dus de software bij te werken zodra er een update beschikbaar is. Als je hier een gewoonte van maakt, blijft je apparatuur altijd actueel, zonder extra investeringen. Meer weten over je Raymarine apparatuur? Volg de blogs en sociale media van Raymarine, of meld je aan voor de nieuwbrief, zodat je deze updates niet hoeft te missen.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.