Veelzijdige Rapture Power shads

11 oktober 2017 | Redactie

Een zachte shad met flavour in diverse kleuren en lengtes; de Rapture Power shad is met zijn geribbelde body en ingekeepte staart en schoepstaartje niet alleen herkenbaar maar ook een veelzijdig aasje. Je kunt hem op de loodkop prikken, maar ook met Texas- en Carolina-rig vissen, of lekker licht en ondiep vissen met een wormhook.

In veel kleuren en maten...

 

Power shad

De Power shad kun je aanpassen op het seizoen of het aanbod aan prooivis met de diverse lengtes waarin hij verschijnt: 5,5 - 7,5 – 10 – 11,5 en 13 cm.  Ook in kleuren zijn er voldoende varianten aanwezig in het gamma. De twee ‘Double body cut’ inkepingen in de staart brengen een verfijnde actie in de Power shad, die met de schoepstaart een attractief geheel vormt. 
 

Veelzijdige Rapture Power stads 02

Superkleurtje, dat chartreuse…

 

Evezet

Verdeler Evezet is de groothandel die Rapture naar de winkels brengt in ons land. De Power shad is zoals gezegd een veelzijdig aasje dat met name in de streetvisserij handig kan zijn, omdat je er diverse waterlagen en vissoorten mee kunt vangen in diverse stijlen, zelfs dropshot. Aan de serie Power shads is tevens een Saltwater serie toegevoegd, en een Dual  range met two tone kleuren. 

 

Veelzijdige Rapture Power shads 03
Ook als two-tone…

 

Rapture

Nog niet bekend met Rapture? Bekijk dan het enorme aanbod eens en de diversiteit van het geheel. 

 

Veelzijdige Rapture Power shads 04

Veelzijdig aan te bieden met loodkop, als dropshot, als Texas- of Carolina rig, of met een (weedless) wormhook…

 

Veelzijdige Rapture Power shads 05

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.