Veel Haswing toppers bij EBBM

11 oktober 2017 | Redactie

Haswing elektrische buitenboordmotoren onderscheiden zich door een hoog uitrustingsniveau en een zeer scherpe prijsstelling. Dankzij het brede modellengamma, voor zowel spiegel- als boegmontage, kan Haswing vele facetten van de watersport en hengelsport voorzien van duurzaam vaarplezier. Naast andere merken biedt EBBM als elektrisch-varen-specialist een scala aan Haswing motoren.

 

 

Haswing

Voor sportvissers kent Cayman diverse instapmodellen en krachtige middenklassers die betrouwbaar hun werk doen. Voor de gevorderde bootvissers, met name de vissers die prijs stellen op nauwkeurige boegmotor met ankerfunctie en communicatie met waypoints voor het precisiewerk bij het vissen, kent Haswing met de  Haswing Cayman B55 GPS beslist een topmodel.

 

 

Met tal van accessoires...

 

Cayman

En dan is er ook nog de Haswing Cayman B55 (zónder GPS) als basis van de GPS versie. Deze kent 55 lb stuwkracht en vormt een betaalbare elektrische boegmotor voor de gevorderde sportvissers, met boten tot circa 400 kg (zwaardere boten kunnen beter voor een Cayman 80 lb elektromotor kiezen). De B55 wordt geleverd met een compacte draadloze afstandsbediening die je eenvoudig aan je stoel, hengel of riem bevestigt. Dankzij het kantelsysteem lift je de Haswing Cayman B55 boegmotor makkelijk uit het water. De ingebouwde LED indicator geeft de lading van de accu’s aan.

 

Met GPS

De GPS versie kent meer mogelijkheden. Met deze Cayman B55 GPS navigeer je volautomatisch en zonder omkijken langs een nieuwe of langs eerder ingevoerde waypoints. Door de nauwkeurige anker GPS functionaliteit zijn er geen zorgen meer over het afdrijven van de visstek of waypoint. Je houdt volle aandacht voor het vissen met deze 12V fluistermotor. De Cayman B55 (GPS) weegt 15,5 kg en heeft één 105 Ah semi-tractie accu nodig.

 

 

Met 55 lb stuwkracht en een eigen gewicht van 15,5 kg...

 

EBBM

Ben je karpervisser en heb je al genoeg aan een kleine elektromotor op je rubberboot voor het uitvaren van je lijn en het drillen van de vis, kijk dan ook eens naar de betaalbare Osapians van Haswing. Bij EBBM staat er altijd wel iets tussen de aanbiedingen, zoals nu de Osapian 40 van Haswing. Houd de website in de gaten voor meer aanbiedingen!

 

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.