MadCat hoofdlamp met lichtsensor

13 oktober 2017 | Redactie

Het meervalmerk MadCat is misschien wel het snelst groeiende meervalmerk van deze jaren. Het submerk van DAM met de kenmerkende groene tinten heeft al aardig wat opvallende producten voortgebracht zoals de MadCat Bellyboat en de White series meervalhengels. Ook voor komend seizoen is hard gewerkt aan uitbreiding van het gamma.

 

Even zwaaien en de lamp gaat aan of uit…

 

MadCat

Een van de uitbreidingen betreft de Green series op hengelgebied. Deze hengelserie krijgt veel nieuwe uitvoeringen, waaronder een spinhengel, verticaalhengel, spinhengel, pellethengel, inlinehengel en allroundhengel. Al eerder belichtten we het A-static kunstaas en de A-static haken range, alsmede de nieuwe net uitgebrachte MadCat Smart Alarms in een online artikel.

 

 

Smart Alarms: nu in de winkel…

 

Sensor lamp

Een ander fraai item is de MadCat Sensor lamp. De smalle lichtgewicht (zonder batterijen weegt hij 55 gram) hoofdlamp is ideaal voor het meervalvissen, dat zich grotendeels in donker afspeelt. De lamp kent wit en rood licht. Het volle witte licht bedraagt in sterkte 150 lumens. Ook is er een dim-stand (30% wit) en twee rode lampen (ook knipperend) . Door met je hand voor de lamp te zwaaien (binnen 10 cm afstand) kun je de sensor lamp aan- of uitzetten. De lamp kun je tot 45 graden kantelen en werkt op drie AAA 1,5 Volt batterijen.

 

Volg MadCat op Facebook voor meer nieuwigheden.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.