Van de sportvisserij je beroep maken?

02 november 2017 | Redactie

Welke rechtgeaarde sportvisser droomt er niet van: letterlijk van je hobby je beroep maken en iedere dag bezig zijn met hartstikke leuk werk in het belang van al je mede-hengelaars? Natuurlijk betekent dat niet dat je voortdurend ‘in de baas z’n tijd’ met een hengel in je hand kunt zitten, maar al je werk heeft met vissen, natuur en sportvisserij te maken.

Sportvisserij Zuidwest Nederland heeft voor het vrijwel direct aan het water gelegen kantoor in Drimmelen (Biesbosch) per direct een leuke vacature voor een (Facility) Support medewerk(st)er (32 uur). Lees dus snel verder:

 

Gezocht:

(Facility) Support medewerk(st)er (32 uur)
Ben jij communicatief ingesteld, enthousiast en heb je ervaring als (Facility) Support medewerk(st)er en het onderhouden van websites? Ben jij breed inzetbaar en vind je het leuk om ondersteuning te bieden aan je collega’s? Kun je goed plannen en organiseren? Ben je handig met computers en een goede gastheer/-vrouw? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wie zijn wij?

Sportvisserij Zuidwest Nederland is de overkoepeling van ruim 200 plaatselijke hengelsportverenigingen die samen ruim 142.000 sportvissers vertegenwoordigen. Het belangengebied van Sportvisserij Zuidwest Nederland beslaat de gehele provincies Noord-Brabant en Zeeland en nagenoeg de hele provincie Zuid-Holland: de Randstad, het platteland, polders, de grote rivieren en de kustwateren. Een enorme variatie in de omgeving, verstedelijking en mensen. We delen de ruimte op en langs het water met veel andere gebruikers en beheerders. Daar willen we mee in gesprek blijven en waar mogelijk samenwerken.


Sportvisserij Zuidwest Nederland heeft twaalf medewerkers in dienst waaronder een directeur, adjunct directeur, drie belangenbehartigers, één medewerker communicatie, één teamleider controle en handhaving, één medewerkster jeugdzaken, één medewerkster financiële en administratieve zaken en bestuur en directie ondersteuning, één secretarieel medewerkster en drie BOA-ondersteuners.

Wat houdt de baan in?

De (Facility) Support medewerk(st)er is verantwoordelijk voor de ondersteuning van het kantoor en de medewerkers van Sportvisserij ZWN. Je communiceert zowel intern als extern met veel verschillende mensen, houdt overzicht, verwerkt diverse informatiestromen, organiseert, archiveert, beheert de website en zorgt dat alles ongemerkt goed verloopt. Je beantwoordt dagelijks de telefoon en draagt zorg voor onder andere de facilitaire zaken. 


DAARNAAST ZORG JE VOOR:

 

- de inrichting van het gebouw,

- de inkomende en uitgaande post,

- beheer van het netwerk en de kantooragenda,

- de bestellingen en toezicht op correcte levering,

- de ledenadministratie, het (foto)archief en bibliotheek,

- de planning, voorbereiding en vastlegging van externe overleggen,

- de voorraad, kantoorattributen en apparaten,

- de ontvangst van bezoekers,

- de facilitaire contracten en huishoudelijke zaken,

- het beheer van de website, nieuwsbrief en sociale media,

- ondersteuning aan hengelsportverenigingen en sportvissers.

 

Wij zoeken iemand die beschikt over:


- minimaal een MBO werk- en denkniveau, HBO is een pré,

- ruime ervaring met computerprogramma’s zoals Word, Excel en Acces,

- ervaring met het beheren van websites, netwerken en archieven,

- een flexibele instelling en bereidheid om onregelmatig te werken,

- een beschikbaarheid van bij voorkeur vijf dagen in de week,

- ervaring met vrijwilligerswerk,

- goede uitdrukkingsvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk,

- een rijbewijs B,

- affiniteit met hengelsport is een pré. 

 

Van de sportvisserij je beroep maken 02

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een zelfstandige functie voor 32 uur met een afwisselend karakter, goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van (8,3%), vakantietoeslag (8%), goede pensioenvoorzieningen en een salaris van maximaal € 1.968,00 bruto (€ 2.214,01 bruto per maand op basis van 36 uur (BBRA schaal 5-7). De functie heeft als standplaats Drimmelen. Het dienstverband wordt eerst voor een bepaalde tijd van zes maanden aangegaan. Werktijden zijn in onderlinge afstemming te bepalen.

 

Hoe kun je solliciteren?

Is je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan kun je jouw brief en cv tot uiterlijk 24 november 2017 mailen naar bjorn@sportvisserijzwn.nl 
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Björn Schutz (directeur) via tel. 06-10709798 of bjorn@sportvisserijzwn.nl

De eerste sollicitatiegesprekken zullen begin december 2017 plaatsvinden. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.