Sla je slag bij Robby Fish eind november met kortingen op alles

03 november 2017 | Redactie

Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 november a.s. houdt Robby Fish in Wommelgem een grote ‘Solden’ en loont het de moeite om even langs te gaan in Wommelgem voor flinke kortingen op vrijwel alle hengelsportmaterialen.

 

Wees erbij...

 

Kassakorting

Met 10% kassakorting op nagenoeg het gehele gamma aan de mooiste spulletjes, en bovendien kortingen van 20% tot 70% op duizend specifieke producten, is dit opnieuw een buitenkans voor elke sportvisser. Jazeker, elke sportvisser, want Robby Fish is in elke discipline actief en deskundig en biedt voor elke tak van hengelsport de beste materialen en het juiste advies erbij. Met dan nog extra korting er bovenop, zit je van 24 tot en met 26 november in Wommelgem (bij Antwerpen) op de juiste plek.

 

Roofvis...

 

 

Witvis...

 

 

Expo Dagen

Noteer dus in je agenda: ‘Drie spetterende Robby Fish Expo Dagen’ op deze data, of je nu van Nederland komt (halfuurtje van Breda) of van België zelf, iedereen is welkom. Van dobbertjes tot topmolens, van zitmanden tot bedchairs, van forelsetjes tot biggame hengels, alle ‘’ overstok en winkeldochters’ moeten de deur uit… Kijk op de website en de Facebookpagina voor meer info.

 

Karper...

 

 

Of zeevis...

 

 

Robby staat voor iedereen klaar...

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.