Aanschaf Deeper topmodel met gratis Petzl

06 november 2017 | Redactie

Deeper heeft in samenwerking met de winkeliers een zeer aantrekkelijke actie opgezet. Wie een  geavanceerde Deeper Pro+ mobiele fishfinder bestelt, ontvangt er een Petzl Tikka hooflamp t.w.v. 30 euro gratis bij. Ook Fish Inn in Venlo doet mee aan de actie.

 

 

Het Deeper topmodel Pro+

 

Deeper

Een ander groot voordeel is dat je de Deeper Pro+ bij Fish Inn kunt aanschaffen zonder verzendkosten en voor een scherpe prijs van € 229,95. Voor dit bedrag koop je een super geavanceerde visvinder die via de app perfect communiceert met jouw telefoon of tablet; met alle functies zoals het lokaliseren van vis of het schrijven van waterkaarten. In veel opzichten doet de Deeper Pro+ echt niet onder voor de grotere en duurdere visvinders.

 

Fish Inn

Bestel je een Deeper Pro+ bij Fish Inn, dan ontvang je deze in een toffe Cadeaubox waaraan de lichte Petzl Tikka kwaliteits hooflamp is toegevoegd. Een ander voordeel is dat Fish Inn jouw Deeper en gratis hoofdlamp op werkdagen binnen 24 uur zal leveren zonder dat je de verzendkosten betaalt.

De Petzl Tikka is een superlichte kwaliteits hoofdlamp...

 

Batterij vervanging

De Deeper bevat een litihum polymeerbatterij, omgeven door waterbestendig schuim. Raakt de energiezuinige Deeper het water, dan schakelt deze automatisch in. Haal je de fishfinder eruit, dan schakelt de Deeper direct uit. Een 100% opgeladen batterij werkt bijna 5 uur onafgebroken (afhankelijk van de buitentemperatuur). Je laadt de Deeper snel op met een (mobiele) oplader, thuis of in de auto. Is de batterij aan vervanging toe? Schakel dan de batterijvervangingsservice in.

 

 

Wifi

De Deeper Pro+ heeft een bereik tot 100 meter en tot 60 meter diepte. De + staat voor GPS. De bolvormige fishfinder creëert zijn eigen wifi. Middels de GPS functie is het mogelijk om waterkaarten te maken van jouw favoriete wateren.

 

Wil jij meer informatie of een Deeper, wees er dan snel bij want op is op!

 

Klik hieronder voor een filmpje over de Deeper Pro+

 

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.