Raymarine sponsor roofviswedstrijd DeNieuweVispas 2018

13 november 2017 | Redactie

‘De Nieuwe Vispas 2018’ is een non-profit roofviswedstrijd rondom de Kagerplassen en Braassemermeer die in januari 2018 gaat plaatsvinden. De wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en sponsoren. De hoofdsponsor voor de zevende editie is Raymarine. De inschrijving is geopend vanaf maandag 13 november.

 

Danny Sin met een 117 cm lange snoek tijdens de zesde editie...

 

Vispas

De wedstrijd promoot de aanschaf van de nieuwe landelijke Vispas en ook het catch & release principe. Het is een wedstrijd waar sportiviteit en passie voor het roofvissen centraal staan. Het water is zo groot en divers dat er ieder jaar veel roofvis wordt gevangen, met alle door Sportvisserij Nederland toegestane vismethoden. De grootste snoek tot nu toe gevangen tijdens DeNieuweVispas, had een lengte van 117 cm voor Danny Sin tijdens de zesde editie.

 

 

De winnaars van dit jaar Marcel van Tongeren en Rob van de Kaay op de foto... 

 

Kaag en Braassemermeer

Op zaterdag 27 januari 2018 is het weer zover. Na het succes van voorgaande jaren zal er weer om de eer gestreden worden rondom de Kagerplassen en Braasemmermeer, dankzij medewerking van de Leidse Hengelaarsbond, die extra inzet toonde en onder meer hun bondsgebouw beschikbaar stellen. Ook  HSV deLeede en Sportvisserij MidWest Nederland verlenen hun medewerking.

 

Captains Diner

De eerste koppels hebben via Facebook al laten weten dat zij erbij willen zijn. De organisatie heeft de limiet op 60 teams gesteld.  Ook is er dit jaar weer het ‘Captains Diner’ van Bas Regeer (Petit Restaurant de Valk) tijdens de prijsuitreiking. Er is ruim voldoende gratis parkeerruimte voor auto en trailer naast de ingang van het bondsgebouw van De Leidse Hengelaarsbond aan de Zijldijk.

 

Raymarine

De hoofdsponsor voor de zevende editie 2018 is Raymarine. Naast Raymarine wordt de wedstrijd ook mogelijk gemaakt door Fox Rage, Salmo, Hotspot Fishing, Hengelsport Leiden, Roofvisaas.nl, Hengelsporthuis Sam Teunissen en Hengelsporthuis Henk Teunissen.

 

Inschrijven

Inschrijven kan via www.vinnig.nl of alle hengelsportzaken in Leiden en Hotspot Fishing in Rijpwetering. De inschrijfkosten bedragen € 60,- per boot (dus € 60,- voor 2 personen = 4 hengels).

 

Voor meer informatie, kijk op de website  www.vinnig.nl

 

 

Hans Ruigrok classificeerde zich tijdens editie 2016 als nummer één in de Hal off Fame categorie baars,  met 48 cm.

 

 

 

     

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.