Juist verschenen: Snoekerijen 132!

21 november 2017 | Redactie

Vanaf 25 november a.s. krijgen alle leden van de SNB weer de volgende editie van het prachtige magazine Snoekerijen in de bus. Dit keer nummer 132 met 68 pagina’s afwisselende roofvisartikelen. 

 

De winter is een prima tijd om met de bellyboat op diepere plassen te gaan vissen. Hoe dat werkt, welke aanpak je daarvoor hanteert en wat je nodig hebt vertelt Robert Fox in een mooie bijdrage. Jong aanstormend talent Thomas Quarré levert in deze Snoekerijen zijn eerste artikel en wel over het gebruik van chattershads. Wat dat zijn en hoe je ze gebruikt? Je leest het in ons magazine. Ook een echt winter artikel schrijft Wim Russchen als het gaat over het snoekvissen in veenplassen. 

 

De cover verraadt het al een beetje. In deze editie tref je ook een schitterend onderwaterartikel, wat in dit geval gaat over de verschillende kleurtekeningen van snoek. Hoe zit dat en waarom? Ingmar Boersma en Willy van Emmerik vertellen er meer over. Verder start dit keer een nieuwe serie artikelen waarin per uitgave een provincie van ons land onder de loep nemen als roofvisstek. Rolf Westerhof start met de provincie Groningen. Tenslotte lees je deel twee van de serie over het gebruik van moderne elektronica aan boord van je visboot. Deel een ging over visvinders, deel twee gaat over waterkaarten en de koppeling aan je boegmotor. 

 

Natuurlijk zitten er nog veel meer bijdragen in deze editie zoals berichten uit de regio’s en de doorlopende visgidsenactie. Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt… 
Meer info: www.snoekstudiegroep.nl 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.