Like, share én win: streetfishing A'dam met verblijf op luxe woonboot

29 november 2017 | Redactie

De stad Amsterdam is met het IJ en al zijn grachten en havens een topbestemming voor streetfishing. Het water bevat veel (roof)vis en in de winter schuilt er zelfs meer vis dan in de zomer. Wil jij met een vismaat een dagje roofvissen met gratis verblijf in een luxe woonboot van BookaHouseboat? Doe dan mee aan de Like, Share + Win (Tag a Friend) actie van Dé Roofvis!

 

Even met de 'handsfree' Hobie kajak een snoekbaarsje vangen rondom de woonboot...

The Forcastle

Houseboat The Forecastle ligt op een wel zeer strategische plek aan de Borneokade. Vanuit daar kun je als streetfisher vanuit het oosten van de stad alle kanten op naar de beste stekken voor baars, snoekbaars en snoek en beleef je prachtige visdagen. De visvreugde wordt nog eens verdubbeld door de aanwezigheid van twee Hobie viskajaks en twee fietsen waarmee je uiterst mobiel bent. Materiaal (hengels etc.) is aanwezig, mocht je daar gebruik van willen maken, en dankzij de tips van de lokale visgids weet je precies waar je moet zijn om de vis te vinden. Natuurlijk is de stad onder handbereik als je ’s avonds naar de film wil, een concertje wil meepikken of de kroegen bezoekt.

 

 

Amsterdam streetfishing in zomer en winter...

 

 

Gevulde ijskast

The Forecastle is een gezellige moderne studio aan boord van een woonboot met retro interieur, ruime woonkamer met heerlijke bank en een prima televisie. Buiten zit je op het terras uiteraard aan het water en kun je meteen je hengel uitgooien. Met een riante slaapkamer met goed bed en een self-catering keuken met gevulde ijskast, ontbijt en koud bier kom je de loze uurtjes wel door. Als extraatje voor de sportvissers heeft de eigenaar een onderwatercamera naast de boot geplaatst, waar regelmatig een snoekbaars in de lens komt kijken.

 

 

In Amsterdam barst het van de roofvis...

Tag een vismaat

Wil jij in aanmerking komen voor een gratis arrangement streetfishen vanuit een unieke woonboot, samen met een vismaat? Like én Share dan vóór de datum 9 december 2017 het bericht op de Facebook pagina van Dé Roofvis en tag een vismaat. Wie weet behoor jij tot de gelukkigen!

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.