Savage Gear geeft 4D range nieuwe dimensies

05 december 2017 | Redactie

De nieuwe 4D range van Savage Gear is vanzelfsprekend de opvolger van de 3D range, die zo succesvol was met onder meer de 3D Herring shad, de 3D Line Thru Trout en 3D Line Thru Roach series. De meerwaarde die de 4D range toevoegt aan de 3D range is een natuurlijke print en een flavour. Ook werd een verbetering aangebracht in de diameter van het doorvoerkanaal van de onderlijn bij de Line Thru’s. 

Met Photo chrome skin prints...

 

De 4D shads zijn voorzien van een levensechte Photo chrome skin print, die de shad een zeer realistische aanblik geeft.  De 4D Herring shad bijvoorbeeld heeft vijf diverse mooie prints gekregen en een subtiele flavour. De Herring shad heeft ook een iets dikkere neus gekregen dan de 3D zodat een jigkop of corkscrew-spiraal beter vast komt te zitten. In de staart is een ruimte gecreëerd voor een ratelbuisje. 

 

Savage Gear geeft 4D range nieuwe dimensies 02

De nieuwe 4D Herring shad...

 

4D Herring shad 

De slanke haringvorm geeft net als zijn 3D voorganger een prachtige flankende actie. Deze gaat zeker snoek opleveren wanneer je hem inzet. En met de nieuwe Photo chrome skin prints en de flavour-toevoeging zullen ook twijfelende roofvissen toeslaan – de 4D Herring shad is beslist een aanwinst.

 

Savage Gear geeft 4D range nieuwe dimensies 03

De 4D Herring shad is er ook in een realistisch geprinte Roach uitvoering...

 

Savage Gear 

De 4D series van Savage Gear bestaan naast de Herring shad ook uit een 4D Line Thru Perch, een 4D Line Thru Trout, een 4D Rattle Trout en een 4D Spin Shad Trout. Kijk hier om de 4D series te bekijken.
 

 

Savage Gear geeft 4D range nieuwe dimensies 04

Een 4D Line Thru Perch in een opvallende kleur...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.