‘Lord of the Frog’ op 17 december

06 december 2017 | Redactie

Wat begon als een viswedstrijd met een vriendengroep, gaat op 17 december weer van start als een echte wedstrijd met ruim zestig deelnemers onder de naam ‘Lord of the Frog’. Een jaarlijks evenement voor liefhebbers van de Tournamentbait Kikker van Pike Master Lures!

 

 

Lord of the Frog

De wedstrijd is ooit begonnen toen Pascal van Veen met het idee kwam om een ‘kikker only’ wedstrijd te organiseren. Nu wordt de wedstrijd een jaarlijkse happening, die zonder winstoogmerk leuke prijsjes oplevert voor de winnaars. Er mag alleen met Tournamentbaits Kikkers gevist worden, maar dat is beslist geen straf, wanneer je de attractie van dit kunstaasje kent. 
 
Lord of the Frog 02

 

Pike Master Lures 

Tournamentbaits kunstaas is een onderdeel van de Predatortour / Pike Master Lures; dezelfde organisatie die ook verantwoordelijk is voor de organisatie van de Lord of the Frog. De opzet van de wedstrijd is laagdrempelig, waardoor de beginnende roofvisser ook aan het wedstrijdvissen kan ruiken. Gezelligheid staat voorop en meedoen is belangrijker dan winnen: de hele dag lekker vissen en na afloop ervaringen uitwisselen tijdens een gezamenlijke maaltijd. De winnaar van de wedstrijd gaat naar huis met vooral de eeuwige roem in plaats van een dikke prijs! Inschrijfgeld voor de wedstrijd is €10 p.p. en bij inschrijving ontvangt de deelnemer tevens een pak Kikkers ter waarde van  €10,-.

 

‘Lord of the Frog’ op 17 december 03

 

Tournamentbaits 

Voorgaande jaren was de ’s Gravenhaagse Hengelsport Vereniging gastheer van de Lord of the Frog; de  wedstrijd vond dan ook plaats in de Haagse wateren. Tevens was de GHV ook vergunning-verstrekker van de wedstrijd. Na drie jaren een uitstekend basis te hebben gehad bij de GHV is er besloten om nu een andere HSV de eer te geven en daarom is de Lord of the Frog dit jaar de te gast bij HSV Den Helder en zal het wedstrijd parcours in en rond ’t Zand / Schagen liggen.

 

Livestream

Meer informatie over Lord of the Frog is te vinden op de Facebookpagina van Pike Master Lures. Tijdens de wedstrijd zullen op deze pagina ook foto’s en een livestream te zien zijn zodat het wedstrijdverloop te volgen is!
 

‘Lord of the Frog’ op 17 december 04


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.