Verticaaltips voor grote wintersnoekbaars

07 december 2017 | Redactie

Het koude jaargetijde is weer gearriveerd en zeker met de sneeuwkansen van het komend weekend gaan bootvissers de gevolgen weer merken. De symptomen? Koude voeten natuurlijk, maar wat de vis betreft ook moeizame aanbeten en geconcentreerd liggende snoekbaars. Wat je eraan kunt doen om toch die grote snoekbaarzen te blijven vangen toont Vincent Tobé namens Fox Rage in vijf leerzame tips in onderstaande video.

 

De voldoening is soms groter dan in de zomer bij betere vangsten...

 

Fox Rage

Meer uit je visserij te halen, dat is de doelstelling van Fox Rage. Vincent Tobé neemt je in deze film mee in de boot op de rivier. Het is al flink koud en de vis ligt al op de winterstekken. In de vijf tips die Vincent geeft over het verticaalvissen, behandelt hij onder meer het geconcentreerd vissen op diepe winterstekken als haveningangen; het passief aanbieden van je shad net boven de bodem en het bewust kiezen voor een bepaalde maat kunstaas.

 

 

Welke shads en in welke grootte?

 

Verticaalvissen

Ga jij ook liever voor de grote snoekbaars? Kijk dan wat Vincent liever niet als shads kiest voor de wintervisserij en tevens waarom hij overstapt van 30/00 naar 40/00 fluorocarbon. Tenslotte nog wat tips voor het kiezen van een verticaalhengel, en je kunt weer even vooruit met het nadenken voor jouw set-up tijdens het verticalen deze winter!

 

Klik hieronder om het filmpje te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.