Smit & De Boer winnen Streetfishing verblijf op woonboot in Amsterdam

15 december 2017 | Redactie

De Like, Tag & Win-actie van Dé Roofvis en Bookahouseboat voor een gratis Streetfishing verblijf op een luxe woonboot in Amsterdam, sloeg in als een bom. Ruim 200 roofvissers deden een gooi naar deze vette prijs, maar er kon er maar één winnen. Of beter gezegd: twee. En dat zijn Anthony Smit die zijn vismaat Joost de Boer aandroeg om samen de wateren van onze hoofdstad onveilig te maken.

 

Met de Hobie de buurt verkennen...

 

B&B

Anthony Smit en Joost de Boer, van harte gefeliciteerd! We blikken even vooruit op wat hen te wachten staat. In overleg plannen we een datum voor het verblijf aan boord van een gerenoveerd oorlogsschip uit 1943 waarmee de geallieerden tijdens WOII diesel van Engeland naar Normandië transporteerden. Die dagen zijn gelukkig achter ons en inmiddels dient de betonnen boot als woning voor sportvisgek Juul Steyn en zijn familie. In het vooronder hebben ze een gezellige B&B waar ze gasten – steeds vaker sportvissers – verwelkomen voor een onvergetelijke tijd in Amsterdam. In dit geval zal gastheer Juul er uiteraard alles aan doen om het  verblijf van Anthony en Joost zo legendarisch mogelijk te maken. Maar daar zullen ze zelf ook wat voor moeten doen…

 

 

De sfeervolle uitvalsbasis...

 

Keihard Streetvissen

Juist, dat is het doel: keihard vissen! En dat kan al vanaf het moment dat ze een stap buiten de deur zetten. De woonboot ligt namelijk op een uitstekende winterstek voor met name baars en snoekbaars. Je hoeft de dropshot maar te laten zakken, of er kan al een glasoog op beuken. Indien gewenst worden hengels en kunstaas beschikbaar gesteld.

 

 

Winnaar Joost de Boer...

 

Oostelijke eilanden

Lopen de heren verder de kade af, dan naderen ze de kruising van het IJ en het Amsterdam-Rijnkanaal, eveneens een uitstekende locatie om vanaf de kant te vissen. En dan hebben we het nog niet eens over de kilometers kade rondom de Oostelijke Eilanden, en uitstekende stekken bij het Centraal Station. Dit is eigenlijk al meer dan genoeg, maar zoals het echte sportvissers betaamt, willen ze ongetwijfeld méér.

 

 

...en vismaat Anthony Smit...

 

Het wijd op met de Hobie

En er is méér! Bij de Bookahouseboat woonboot liggen namelijk twee Hobie kajaks klaar om het wijd op te gaan. Niet alleen kun je hiermee de verre stekken in de havens afvissen, maar ook trollen over de grachten behoort tot de mogelijkheden. Dieplopende plugjes als de Salmo Hornets zijn echte killers voor baars en snoekbaars, terwijl grotere (ratel)pluggen perfect zijn om snoeken achterna te zitten.

 

Woonboten in Amsterdam

Ben je enthousiast geworden over roofvissen in Amsterdam en wil je dit combineren met een verblijf op een woonboot, check dan alle beschikbare woonboten in Amsterdam. Deze boten liggen verspreid over de gehele stad, en overal kun je als sportvisser aan je trekken komen. Wil je meer weten over de sportvismogelijkheden vanaf woonboten, stuur dan je vraag naar juul@bookahouseboat.com.

 

 

En zo te zien op hun Facebook-pagina's weten de winnaars wat streetfishen is...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.