Vacature Service- en reparatiemedewerker bij SPRO

05 januari 2018 | Redactie

Groothandel SPRO N.V. in Vianen is op zoek naar een enthousiaste Service- en reparatiemedewerker voor de exclusieve merken SPRO, Gamakatsu, Cresta en Strategy. Heb je kennis van de hengelsport, ben je technisch, communicatief vaardig (schriftelijk en verbaal) en kun je overweg met Word en Excel, kijk dan eens goed naar deze nieuwe vacature.

Solliciteren vóór 31 januari a.s...

 

SPRO Vianen

De Service- en reparatiemedewerker verricht reparaties, verwerkt deze administratief in het (voorraad)systeem en heeft contact met klanten in binnen- en buitenland. Je beheert de onderdelenvoorraad van SPRO in Vianen en ondersteunt de buitendienst en waar nodig de productontwikkeling.

 

 

Baan in de hengelsport

Heb je kennis van de hengelsport; ben je technisch en beheers je de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift (Frans is een pré), ben je klantgericht, met een proactieve werkhouding; werk je accuraat; heb je logistieke kennis en kun je goed zelfstandig werken, dan is deze binnendienstfunctie in het magazijn in Vianen misschien iets voor jou. Lees dan de gehele vacature met functie-eisen en alle verder details op de website van SPRO en wie weet heb jij straks die begeerde baan in de hengelsport.

 

Solliciteren moet vóór 31 januari 2018!

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.