Bellyboot aanschaffen: stap in bij Wesdijk

30 januari 2016 | Berend Masselink

Vissen met de bellyboot is populair bij de die-hards. Bij deze discipline zit je letterlijk met je neus op de vis en sta je in direct contact met de elementen. Maar waar beginnen? Eerst eens uitproberen, of direct een bellyboot kopen? Hengelsport Wesdijk heeft op veel vragen een antwoord.

Hoe heerlijk dat ook is in de zomer; in de winter kan het flink koud zijn. Maar daar is dan ook genoeg aan te doen met alle (tegenwoordig) beschikbare isolerende kleding en fraaie waadpakken. Een goed advies en een mooi ‘instap’aanbod is daarom voor beginners essentieel. Wesdijk Hengelsport uit Barendrecht heeft daar iets op gevonden om de drempel te verlagen. Je kunt in Barendrecht niet alleen een betaalbare uitrusting voor het bellyboten aanschaffen (of een aanbieding zoals een Ron Thompson Max-Float bellyboot, pomp en schepnet), maar je kunt ter kennismaking ook eens een bellyboot huren voor een dagje of middagje oefenen. Dat kan zowel met de huur van een volledige bellyboot met uitrusting als met de huur van een bellyboot met  ‘basic’ uitrusting. De winkel heeft diverse merken op voorraad. Voor het geld hoef je het niet te laten en na een dagje oefenen ben je een stuk wijzer geworden, en weet je of deze hobby iets voor jou is!

 

Bellyboot huren

Ben je na een dagje oefenen met de huurbellyboot ‘verkocht’ en je wilt aan de slag met deze vorm van sportvissen, dan krijg je de huurprijs terug van Wesdijk wanneer je bij deze zaak je nieuwe uitrusting aanschaft. Een mooi aanbod! 

 

Info: www.wesdijk.nl 

 

 

Bellyboot aanschaffen: stap in bij Wesdijk 2
Huren of kopen, bij Wesdijk kun je aan de slag met bellyboten…


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.