Vissen als Robinson Crusoë in Guinee Bissau

06 januari 2018 | Redactie

Altijd al willen vissen vanaf een Robinson Crusoë eiland? Tight Lines biedt je de helpende hand met een groepsreis naar het visrijke Kéré Guinee-Bissau, waar je kunt vissen op vissoorten als tarpon, gitaarrog, pompano,  barracuda of diverse soorten haaien en roggen. Voor deze avontuurlijke tien dagen in november 2018 zijn nog vier plaatsen beschikbaar.

Met zo'n Jack Crevalle kun je thuiskomen... Figuurlijk dan, want C&R heeft voor velen de voorkeur.

 

Tight Lines

Die tien dagen worden gepland op de richtdata 12 t/m 22 november 2018. De aanvang is de vliegreis A’dam-Banjul (Gambia) op 12 november 2018 en de volgende dag naar Guinee Bissau. Het vissen in dit land bestaat uit kantvissen, kayakvissen en optioneel bootvissen. Naast genoemde vissoorten loop je ook soorten als ladyfish, sierra makreel, cassave croaker, kapiteinsvis, snapper en leerfish tegen het lijf.

 

Een mooi buitenhuis...

 

Zo'n formaat tarpon geeft flinke sport en al helemaal aan licht materiaal...

 

Veel technieken

Het draait bij deze reis vooral om de variëteit aan vissoorten en het vissen op de manier zoals jij het leuk vindt, of het nu gaat om vliegvissen, dobbervissen, plugvissen, poppervissen, softbaitvissen of om de bodemvisserij. Ter plekke zijn kayaks aanwezig, deze zijn kosteloos te gebruiken. Bootvissen is ook mogelijk, op de website lees je meer over de prijzen. Tijdens de gehele reis is Nederlandse begeleiding aanwezig.

 

Wacht niet te lang met boeken, er zijn als gezegd nog maar vier plaatsen ter beschikking.

 

Klik hier voor meer informatie over deze reis

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.