The Snake: agressieve roofvishengels in ‘camo’

09 januari 2018 | Redactie

Iron Claw heeft een van zijn nieuwe hengelseries The Snake genoemd en naar die hengel hoef je niet ver te zoeken in het rek. Tussen de andere hengels valt deze enorm op met zijn camo-bruine gedeelde greep en het slangenmotief op de blank. Een prachtige serie met acht tweedelige roofvishengels met enkele uitvoeringen die voorzien zijn van een trigger of balansgewichtjes.

Enkele modellen van The Snake hebben drie handige balansgewichtjes...

 

Iron Claw

Het is wat je noemt een design dat het karakter van de hengel onderstreept, want Iron Claw heeft een snelle, ietwat agressieve blank gekozen bij The Snake. De acht modellen zijn onderverdeeld in vier hoofdgroepen: een tweetal hengels van 188 cm lengte (gewoon en met triggergreep, met balansgewichtjes) met werpgewichten tot 32 gram; een drietal in de afmetingen 188, 198 en 213 cm tot aan 11 gram (met eigen gewichten van resp. 86, 88 en 96 gram!); een enkeling met triggergreep van 198 cm tot aan 8 gram en een tweetal hengels van 244 en 274 cm (met balansgewichtjes) tot aan 55 gram werpgewicht.

 

Fraai staaltje agressief design...

 

Met trigger...

 

Zonder trigger...

 

The Snake

Voor het toepassen van de balansgewichtjes bij de stevigste vier uitvoeringen van The Snake is het voldoende om een muntje bij je te hebben om de butt eraf te draaien en de staafvormige, 7 gram zware drie gewichtjes te gebruiken om de juiste balans voor je hengel te kiezen!

 

Kijk voor meer informatie op de website.

 

 

Dennis Siever, prostaffer voor Iron Claw, doet het voor...

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.