Met de Otterboat kom je overal

30 januari 2018 | Redactie

Is het een boot, een kajak, een bellyboot? Nee, het is een Otterboat: een stabiele drijvende visstoel op twee opblaasbare PVC drijvers die de Otterboat tot een soort catamaran-bellyboot maakt. De hooggeplaatste zit situeert je in een mooie droge positie met een goed overzicht over het water en alle mogelijkheden om werpend en anderszins te vissen op plekken waar je normaal niet bij komt. De bijbehorende roeispanen brengen je overal. 

Een boot met karakter en voldoende accessoires om hem naar wens in te richten…

 

Otterboat 

De Otterboat biedt mogelijkheden om bagage mee te nemen en een achterdek waar je ook materiaal kunt neerleggen. De twee PVC drijvers hebben een lengte van 2,85 meter. Hij weegt in totaal 14,4 kg. Het frame waar de zitting op zit, is gemaakt van aluminium, terwijl de onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal. De Otterboat kan een draaggewicht aan van 125 kg.
 
Otterboat 2
Bagagemogelijkheden…

 

Camo

Leuk is ook de hoeveelheid accessoires die je voor je Otterboat kunt aanschaffen. Op de website kun je alle onderdelen bekijken. Je kunt kiezen uit diverse kleuren. Hoewel veel mensen van een onopvallend groen of camo houden, is er op het water natuurlijk ook wel iets te zeggen voor een opvallende kleur. Voor die mensen is er altijd nog een oranje of knalgeel exemplaar.

 

otterboat 3

Opvallend geel voor een goede zichtbaarheid op het water…


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.