Korting bij Fish Inn brengt Stella onder handbereik

31 januari 2018 | Redactie

De aanschaf van het paradepaardje uit de Shimano stal komt nu wel heel dichtbij, nu Fish Inn alle Shimano Stella Fi modellen voor een zeer flinke korting in de uitverkoop heeft gedaan.  Natuurlijk heb je deze wereldtopper dan nog niet voor niks, maar wanneer de Stella Fi eerst € 729,95 was en nu voor € 469,95 wordt aangeboden, kun je net degene zijn die hiermee zijn slag kan slaan.

 

Een wereldtopper…

 

Stella

De Shimano Stella Fi is voorzien van alle topfunctionaliteiten zoals XShip, Silent drive, XProtect, ARC Spool en nog veel. Wie de Shimano Stella Fi weleens in zijn handen heeft gehad weet dat deze molen zo soepel draait als een naaimachine. Die verfijnde techniek zit echter verpakt in een zeer solide behuizing, want de Stella Fi is een echt werkpaard die wereldwijd in de ruigste omstandigheden als een van de weinige werpmolens nog voldoet. 
 

Korting Fish inn 2
Ook via de webshop…

 

Fish Inn

Natuurlijk hangt er nog steeds een fiks prijskaartje aan deze prachtige molen. Maar met een korting van maar liefst 36% worden de Stella Fi’s  nu wel heel goedkoop aangeboden. En bedenk je wel, schaf je eenmaal een Shimano Stella aan dan kun jij met deze Ferrari onder de werpmolens naar de waterkant en hoef je de eerstkomende tien jaar geen nieuwe molen, want de kwaliteit wordt natuurlijk  gegarandeerd. Bij Fish Inn kun je kiezen uit de modellen 1000, 2000, 2500 en 3000. Maar pas op, want men zegt niet voor niets: eens een Stella, altijd een Stella!


Korting fishinn 03


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.