Cinnetic en PIP Fishing prominent op de Visma

06 februari 2018 | Redactie

Op 23, 24 en 25 maart aanstaande zal Jasmijn van Hulsen met haar Cinnetic Pro Shop het zoutgehalte tijdens de vijftigste editie van Visma sterk verhogen. Eindelijk kan het grote publiek het complete assortiment dat in de Benelux wordt gevoerd ter hand nemen. Jasmijn, ook bekend van PIP Fishing, is daarnaast een project gestart om het wereldrecord surfcasting bij de vrouwen te verbeteren. Op de stand zullen ook topvissers Mehmet Büyükyilmaz en Rob Punselie te vinden zijn.
 

 

Mehmet Büyükyilmaz, Rob Punselie en Jasmijn –PiP- van Hulsen zijn paraat op de Visma!

 

Cinnetic 

De zeebaarsstokken van dit Spaanse merk zijn inmiddels al een begrip, maar de strandhengels zijn van de zelfde topkwaliteit; dus erg veel voor relatief weinig geld. Prostaffer Rob Punselie zal de op zout water georiënteerde bezoekers zondag 25 maart van dienst zijn, waarbij men ook de zeer degelijke maar moderne molens met een fraaie vormgeving aan de tand(wiel) kan voelen. 

 

Cinnetic-en-PIP-Fishing-prominent-op-de-Visma-2
De molens zijn gevuld met Raycast lijn en SkyLeader voorslag...

 

Mehmet

Uiteraard is ook de welbekende zeebaarsspecialist Mehmet Büyükyilmaz alle drie dagen te vinden bij de Cinnetic Pro Shop stand, waar hij naast het voorzien van tips & tricks, zijn UL stokken en zijn gloednieuwe Cinnetic zeebaarsmolen zal showen en lezingen zal geven in de lezingzaal van Visma.  

 

Cinnetic-en-PIP-Fishing-prominent-op-de-Visma-3

Centinel, de nieuwe zeebaarsmolen…

 

PiP Fishing

Overigens kan Jasmijn, PiP Fishing, zelf zeer goed met de strandstokken van Cinnetic overweg als is het dan puur op surfcasting gericht dus lange afstandwerpen. Hier in is ze samen met Cinnetic Benelux een project gestart; namelijk het behalen van het wereldrecord surfcasting bij de vrouwen. Omdat Rob Punselie alleen zondag aanwezig kan zijn, zullen op de vrijdag en zaterdag andere ervaren kustvissers nader uitleg komen geven over de Cinnetic kust- en strandmaterialen.

Cinnetic-en-PIP-Fishing-prominent-op-de-Visma-4
Let’s go Visma!

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.