Beach Resort Makkum: droomvakantie voor de roofvissers

13 februari 2018 | Redactie

Als dit geen topbestemming is voor waterliefhebbers en sportvissers met hun gezin, wat dan wel? Beach Resort Makkum is een luxe bungalowpark in Friesland, gelegen in Makkum direct aan het strand en IJsselmeer. Het unieke bungalowpark biedt comfortabele bungalows , luxe villa's direct aan het water of het strand en mooie vakantie-appartementen met spectaculair uitzicht over het IJsselmeer. De vissen kunnen vanaf het IJsselmeer het park binnenzwemmen. Zodoende is het park ook voor sportvissers een paradijsje.

Snoek onder handbereik…

 

Beach Resort Makkum

Niet alleen voor de vissen, maar ook voor de hengelaars is het daarom goed toeven op Beach Resort Makkum. Gooi vanaf de steiger van de luxe villa of bungalow een hengeltje uit of stap in je boot vanaf je eigen aanlegsteiger. Voor de boot is er een trailerhelling op het park en de trailer kan bij de bungalow staan of bij de trailerstalling. Er is ook een bootverhuur op het park.

 

Beach Resort Makkum: droomvakantie voor de roofvissers 2

Rust, vakantie en water in de buurt…

 

Snoek, baars en snoekbaars

De Friese wateren rondom het park staan bekend om grote aantallen (roof)vissen. De binnenwateren van het park staan in directe verbinding met het IJsselmeer. Hierdoor kun je – met of zonder boot -  genieten van een échte visvakantie in Friesland. Op het park wordt snoek, baars en snoekbaars gevangen, maar ook karper, brasem en voorn zwemmen op vakantiepark Beach Resort Makkum.

 

Beach Resort Makkum: droomvakantie voor de roofvissers 3

Water op het park en rondom het park…

 

Sneekermeer

Ook de omgeving van Makkum is heel geschikt voor visliefhebbers. De omliggende polders, vaarten en meren zijn vanuit het bungalowpark gemakkelijk te bereiken. Zo vind je op ± 30 minuten afstand het Sneekermeer en Heegermeer. De visvakantie in Friesland kun je zelfs voortzetten op het zoute water. Makkum ligt namelijk vlakbij de Afsluitdijk en binnen 10 minuten van de Waddenzee.

 

Beach Resort Makkum: droomvakantie voor de roofvissers 4

Het park vanuit de lucht bezien…

 

Droomhuizen

Het bungalowpark bestaat uit luxe villa's, appartementen en bungalows. Bij zowel de bungalows als de luxe villa’s kun je kiezen uit zeer verschillende types. Daar zitten geweldige droomhuizen tussen waarvan vele beschikken over een sauna, whirlpool of zonnebank. Natuurlijk zijn alle huizen 100% ingericht op een luxueuze vakantie, voorzien van alle gemakken. Op het park zelf kunnen jong en oud zich vermaken met sport, spel, ontspanning en fitness.

 

Beach Resort Makkum: droomvakantie voor de roofvissers 5

Beach Resort Makkum: droomvakantie voor de roofvissers 6

Een enorme keuze aan vakantiewoningen…

 

Zoek & Boek

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens rond op de website; als waterliefhebber en sportvisser zal Beach Resort Makkum je direct tot de verbeelding spreken. Gebruik ‘Zoek & Boek’ en bekijk meteen de data en de huurprijzen.

 

Beach Resort Makkum: droomvakantie voor de roofvissers 7

Je eigen boot bij de steiger…


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.