Bezoek de VNV op de Visma en verdien je entreegeld terug

13 februari 2018 | Redactie

Vliegvissen is misschien wel de meest actieve vorm van vissen waarmee je met een minimum aan materiaal struinend in de polder, langs rivieren en meren of aan zee mooie sport kunt beleven. Zelfs bij mensen die niet vliegvissen, spreekt het vliegvissen tot de verbeelding. Waar het gaat om binden van prachtige kunstvliegen kan deze discipline altijd rekenen op veel belangstelling op de Visma. Daarom is het mooi dat de Vereniging Nederlandse Vliegvissers (VNV) weer aanwezig is op de komende jubileum Visma!

Vliegbinden is een kunst die iedereen kan leren…

 

VLIEGVISSERS

De Vereniging Nederlandse Vliegvissers is met 4000 leden al meer dan 30 jaar de belangenbehartiger van vliegvissend Nederland. De vereniging is op de Visma aanwezig met vele vrijwilligers die onder meer laten zien hoe leuk het is om zelf je nabootsingen van insecten en visjes te maken. Zij hebben veel kennis en je kunt ze dan ook alles vragen over alle vormen van vliegvissen. Wie wil mag het zelf ook proberen! 

 

VNV Visma 02
Veel informatie in het VNV Magazine…

 

MAGAZINE

Naast het uitgeven van een full color magazine,  die vier keer per jaar wordt uitgegeven,  is er een zeer educatieve website met veel wetenswaardigheden (www.vnv.nu) zoals de Digitale Vliegvisser met ongeveer 100 sheets, de vliegvindersapp, een zeer uitgebreide stekkenkaart en nog veel meer. 
De VNV werkt nauw samen met Sportvisserij Nederland. Er zijn meer dan vijftig vliegvisverenigingen bij aangesloten.
 

VNV Visma 03
Ook de kids mogen vliegjes binden op de beuzen…

 

ENTREEGELD TERUG

Wie tijdens de beurs lid wordt, ontvangt naast een aantal cadeautjes, het entreegeld voor de beurs terug als korting. Heel veel redenen om langs te komen dus!

 

VNV Visma 04
Een informatieve website…

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.