Wereldtopper Daiwa naar de Visma

14 februari 2018 |

De Visma mag zich terecht verheugen op de komst van een wereldmerk als Daiwa. Daiwa is misschien wel het bekendste hengelsportmerk ter wereld, ontstaan en ontwikkeld vanuit passie voor de hengelsport. Inmiddels bestrijkt het merk ongeveer alle terreinen van de hengelsport en blinkt het anno 2018 nog altijd uit in werpmolens, reels, hengels en kleding. www.daiwasports.co.uk 

 

Daiwa

Zonder de overige producten tekort te doen, zullen alle ogen gericht zijn op de nieuwe Daiwa karpermolens, roofvisreels, feederhengels, vaste stokken, de nieuwe LT werpmolens en de uitzonderlijk strakke (karper)hengels met de superlichte en strakke AGS geleideogen.

 

 Wereldtopper-Daiwa-naar-de-Visma-2
De nieuwe Ballistic LT; betaalbaar maar toch vol hightech als superlichte Zaion materialen…

 

Light & Tough 

Het Japanse merk introduceerde eind vorig jaar met de ‘LT’ (Light & Tough) werpmolens een grensverleggende serie werpmolens. Een serie die bestaat uit enkele bijzonder lichte en toch strak en superdegelijk uitgevoerde spinmolens, die bovendien op een betaalbaar niveau worden aangeboden.  

 

 Wereldtopper-Daiwa-naar-de-Visma-3-4
De nieuwe Basia SLD, een juweel voor de karpervissers…

 

Zaion materialen 

De nieuwe topper Ballistic LT weegt zelfs in de 3000 maat onder de 200 gram, namelijk 185, dankzij het gebruik van Zaion materiaal, en is dan ook nog voorzien van een MagSealed body, Tough Digigear, het schitterende ATD Brake system en de genoemde Zaion materialen. 
 

Wereldtopper-Daiwa-naar-de-Visma-5

Lees meer over:
daiwa LT AGS Ballistic Basia

Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (1)

 

K.Tien

Ziet er prima uit deze Daiwa spullen, top klasse.