Op groot wild met handgebouwde Pike Deadbaits

15 februari 2018 | Redactie

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. De wintervisserij is nog volop aan de gang en de doodaashengels hoeven nog altijd niet in het vet tot de volgende winter gezien de lucht- en watertemperaturen en de sneeuw van vannacht. Effzett timmert als roofvismerk van DAM lekker aan de weg en levert bovendien met de handgebouwde Pike Deadbait hengels een speciale hengel voor dit werk.

 

Een dubbel hook-up voor Effzett Team Angler Arend Burger en zijn vismaat Filip Vaes – beide kanjers werden binnengehaald aan de Effzett Deadbait hengels…

 

Effzett

Waar moet een doodaashengel  aan voldoen? De hengel moet voldoende lengte hebben, een stevige ruggengraat en een top die veerkrachtig genoeg is om bij verre inworpen met (zwaar) getakeld dood aas het aas op de haak (haken) te laten zitten. In deze serie heeft Effzett na het toevoegen van twee nieuwe lengtes nu vier hengels van 3 lb uitgebracht.

 

 

Nu in vier lengtes…

 

 

Ook Effzett Team Angler Erik Visser landde deze mooie snoek van 123 cm aan de nieuwe Pike Deadbait…

 

Pike Deadbait

De handgebouwde Pike Deadbait hengels van Effzett zijn er in de lengtes 270, 300, 330 en 360 cm. Bij deze lengtes kun je kiezen voor de juiste hengel die bij jouw persoonlijke visserij past. De kortere versies kun je bijvoorbeeld goed vanuit de boot gebruiken, en de langere voor de kantvisserij. Alle stokken zijn tweedelig.

 

 

Met fraaie kurken grepen…

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.