Bellyboot- en kajakdemo’s met de pro’s

15 februari 2018 | Redactie

De Visma Nieuwe Stijl is bij uitstek een beleef- en doe-evenement met veel demonstraties waarbij je zelf de wereld van de hengelsport binnenstapt, of dat nu een hengeltje uitproberen betreft; een onderlijn knopen of het uitproberen van een bellyboot of kano. Dit jaar zal dat op 23, 24 en 25 maart niet anders zijn tijdens de jubileum Visma!

 

Ook JL Pikebusters is dit jaar aanwezig bij de demonstratievijver…

 

Visma

Op de vijftigste Visma is één van de demonstratievijvers en bassins voorbehouden aan diverse merken kano’s, kajaks en bellyboten. Als je ziet hoe sommige specialisten hun vaartuig hebben ingericht op het vissen, compleet met dieptemeter, lichtgewicht accu, GoPro-steun, hengelhouders en nog veel meer, dan weet je ook waarom zij zo succesvol kunnen zijn wanneer alles ‘op scherp’ staat.

 

 

Kanjers vanuit de bellyboot. Rick Sieben doet het voor…

 

Bellyboten en kajaks

Goed nieuws derhalve, want enkele van die specialisten zullen aanwezig zijn om bellyboten en kajaks te tonen, waarbij de bezoekers tevens de mogelijkheid krijgen ‘natte voeten’ te maken of zelf even rond te drijven in zo’n prachtige vismachine.

 

JL Pikebusters

De Visma mag zich in ieder geval verheugen in de komst van Rick Sieben, Nederlands Kampioen bellyboten en prostaffer bij Pike Master Lures. Ook specialisten van de roofvisvriendengroep JL Pikebusters zullen aanwezig zijn. Houd de website of Facebookpagina in de gaten voor komende details over de programmering! En natuurlijk wil je dit alles zelf beleven tijdens de Visma, dus wees erbij en bestel je kaarten alvast met korting!

 

Bestel je kaarten nú voordelig online: klik hier!

 

 

Zelf uitproberen is natuurlijk het mooiste…

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.