Savage Gear Black Savage Jacket

06 februari 2016 | Berend Masselink

De lekkerste jassen zijn licht van gewicht, warm en comfortabel en beschermen je vooral tegen de natte substantie die als regen uit de hemel klettert. Dat is immers waar viskleding voor bedoeld is. De nieuwe zwart-grijze Black Savage Jacket van Savage Gear doet dit 100%.

Black Savage Jacket 

De afdoende bescherming werkt dankzij het ademende PU membraan in de kwaliteits nylon met een ‘waterkolom’ bescherming van 8000 mm. De binnenzijde heeft een zachte luxe afwerking van 100% polyester mesh. Door het gebruik van extra tape en afdichting van de naden en (sterke) ritsen is de jas prima water- en winddicht. De zakken hebben een fleecevoering, evenals de borstzak waar je veilig en krasvrij een zonnebril kunt opbergen. De prima beschermende capuchon is multi-instelbaar en afneembaar.

 

Black Savage Trousers 

Er is ook een bijpassende Black Savage Trousers broek met dezelfde materiaalspecificaties, aangevuld met twee afsluitbare binnenzakken en een buitenzak aan de zijkant van het been. Aan de zijkant van de onderzijde bevinden zich twee ritsen om het aan- en uittrekken van schoeisel of laarzen te vergemakkelijken.


Een filmpje van het jack en de broek ziet u hier:

 

 

Klik hier voor meer informatie.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.