HengelDiscount: volop zeevis en roofvis in Ahoy

05 maart 2018 | Redactie

Met de focus op het roofvissen en zeevissen zal HengelDiscount op de Visma groots uitpakken met 300 m² aan topmaterialen voor de hengelsport. Met flink wat aanbiedingen mag en kún je deze stand niet voorbijlopen in Ahoy. Bij de stand zullen Westin-toppers Luc Coppens Robert-Paul Wolters het Westin kunstaas demonstreren in een bassin.

 

Olga en Eric Bansberg van HengelDiscount: al heel wat jaren ervaring op elk terrein van de hengelsport...

 

 

 

HengelDiscount

En daarmee is al één topmerk genoemd waar de winkel uit Oldemarkt mee gaat uitpakken, want natuurlijk liegt het aanbod aan merken er niet om. Sterker nog, met een deel eigen import uit de USA kun je hier terecht voor de gewilde evergreens als de Jake, Grandma en Suick pluggen en jerkbaits, en ook Lunkercity softbaits, naast de beste selectie aan materialen van Fox (ook voor de doodaasvisserij) en Spro. Ben je eenmaal  binnen, vergeet dan niet zo’n handig potje Quick Fix softbait-lijm aan te schaffen, dat wondermiddel voor beschadigde shads.

 

Grandma's, Jake's en Suicks zijn populaire Amerikaanse snoekkunstaasjes die je bij HengelDiscount kunt scoren...

 

 

De Salt Shaker mag natuurlijk niet ontbreken in je viskist. De kleine maten voor de snoekbaars en de grote voor de snoek. Voordelig aan te schaffen op de stand van HengelDiscount...

 

Zeevissen

Zeevissers opgelet, op het gebied van Penn materialen is HengelDiscount wellicht onverslaanbaar. De bekende molens en hengels voor het strandvissen en bootvissen; voor de big game en zelfs de karpervisserij, zijn in Ahoy te koop met onder meer de prachtige nieuwe witte Squadron II hengels. Wie de vissende medewerkers van HengelDiscount kent, weet ook dat er enkele fanatieke biggamevissers rondlopen die jou zeer goed advies kunnen geven op dit gebied vanwege jarenlange biggame-ervaring. De winkel zal daarnaast volop materialen als paternosters, sandeels, cutbaits en onderlijnen voor elke zeevis meenemen.

 

Prachtige nieuwe Penn Squadron II zeevishengels...

 

Verloting

Verder zal HengelDiscount aandacht besteden aan een nieuwe website die eraan zit te komen en komt er ook een leuke verloting in Ahoy, die nog even geheim is, maar waarvan binnenkort op de Facebook-pagina van de Visma zeker meer details zullen volgen.

 

Online kaarten bestellen

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten op tijd met korting online:  klik hier!

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.