Nieuwe V-6 Mercury’s op de Visma?

06 maart 2018 | Redactie

Enkele weken geleden nog maar verbaasde Mercury het talrijke publiek op de 2018 Miami International Boat Show met een schitterend nieuwe familie buitenboordmotoren. De opvallende 3.4L V-6 Fourstroke motoren met de hoekige lijnen en verwisselbare kleuraccenten waren meteen goed voor een Award. Naar alle waarschijnlijkheid zal Lund-verdeler IJsselsport in samenwerking met Mercury deze sensatie naar de Visma meenemen.

Opvallende looks voor de nieuwe V-6 Fourstrokes...

 
 

Mercury

Met een design die verwarring met andere merken en modellen uitsluit, brengt Mercury met de 3.4L V-6 Fourstroke een supermoderne look naar het middenklasse segment van buitenboordmotoren. De eerste impressies van bezoekers op de beurs van Miami betroffen de gekleurde ‘streep’ op de motor die je naar persoonlijke keuze in een andere kleur van ‘panel colors’ kunt kiezen, en ook het klepje bovenin waarmee je toegang krijgt tot het oliepeil zonder de hele kap eraf te halen. De gehele kap zal ook in donkere en lichte kleuren beschikbaar komen. Door de hoekige lijnen op de kap, die een ‘Robocop’ uitstraling geven, pik je dit model er makkelijk uit.

 

In 175, 200 en 225 pk uitvoeringen...

 

IJsselsport

De nieuwe telg van Mercury komt uit in een 175, 200 en 225 pk uitvoering. De motor is zeer licht van gewicht, terwijl Mercury claimt dat hij een ‘best in class’ acceleratie biedt; 20% meer trekkracht heeft en 5 tot 20% zuiniger is dan de naaste concurrenten. Binnenkort meer over de technische details van deze zescilinders, die vier kleppen per cilinder hebben en een dubbele nokkenas.

 

In samenwerking met Mercury heeft Lund-verdeler IJsselsport (met een kleine slag om de arm) de eer om deze nieuwe ‘Mercs’ op de Visma al te laten zien aan het Nederlandse publiek. Een reden te meer om naar Ahoy te komen!

 

 

Inclusief kleurenpaneeltjes...

 

Online kaarten bestellen

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten op tijd met korting online:  klik hier!

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.