Lowrance Hook2: de fisfinder met de brede bundel

09 maart 2018 | Redactie

Met de komst van de lowrance HOOK² dieptemeters heeft Lowrance een nieuwe weg ingeslagen als het gaat om het gebruiksgemak van een visvinder. De Lowrance is naast zijn prima prijs-kwaliteitverhouding zeer gemakkelijk in gebruik. De HOOK² heeft een bredere sonarbundel voor meer dan twee keer de sonardekking in vergelijking met traditionele fishfinders die zelfs hoger geprijsd zijn. Deze grotere dekking maakt het makkelijker vis te ontdekken. Fish Inn in Venlo heeft de HOOK² zeer scherp geprijsd aangeboden.

 

Zo zien we het graag: een Lowrance HOOK2-5 SplitShot GPS kaartplotter met vissignalen tegen de bodem…

 

Lowrance

De HOOK² serie wordt geleverd met opties voor 2-in-1 en 3-in-1 sonar. De 2-in-1 transducer (splitshot) is voorzien van een broadband visvinder functie en een downscan functie. Deze downscan functie geeft een fotorealistische weergave van de onderwaterwereld. Dit is niet alleen fijn voor de roofvisser; ook de karpervisser heeft hier tijdens het zoeken naar stekken veel voordeel bij. Kies je voor de 3-in-1 (triple shot) transducer dan is de Lowrance HOOK² voorzien van een sidescan functie zodat interessante hotspots of vissen direct in kaart worden gebracht.

 

 

 

HOOK² bij Fish Inn

De Lowrance HOOK²  wordt geleverd in een 4,5, een 7, een 9 en 12 inch monitoruitvoering, waardoor er voor iedere visser een passend scherm is verkrijgbaar is. Het 4 inch scherm is verkrijgbaar vanaf € 113,95 het allergrootste 12 inch scherm kost € 1549,95 en is hiermee de goedkoopste  fishfinder met 12’’ scherm op de huidige hengelsportmarkt. Bekijk hier alle dieptemeters uit de Lowrance HOOK² serie.

 

De fraaie Lowrance HOOK2-12 TripleShot GPS kaartplotter…


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.